Vandaag was bitterzoet; mijn laatste dag bij @buutvrijforlife. Een hele bijzondere plek. Niet alleen omdat er mooie en frisse dingen bedacht worden, maar vooral omdat het een heerlijke plek is om te werken. Ik heb hier veel bereikt en nog meer geleerd, waar ik @reubendebeuben en @mwboer super dankbaar voor ben. Maar het is tijd om verder te gaan. Met heel veel liefde voor alle toppers van de Buutvrij for life familie. ❤️.
24 Mar 2016 17:33

Vandaag was bitterzoet; mijn laatste dag bij . Een hele bijzondere plek. Niet alleen omdat er mooie en frisse dingen bedacht worden, maar vooral omdat het een heerlijke plek is om te werken. Ik heb hier veel bereikt en nog meer geleerd, waar ik Reuben Alexander en super dankbaar voor ben. Maar het is tijd om verder te gaan. Met heel veel liefde voor alle toppers van de Buutvrij for life familie. ❤️. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Vandaag was bitterzoet; mijn laatste dag bij @buutvrijforlife. Een hele bijzondere plek. Niet alleen omdat er mooie en frisse dingen bedacht worden, maar vooral omdat het een heerlijke plek is om te werken. Ik heb hier veel bereikt en nog meer geleerd, waar ik @reubendebeuben en @mwboer super dankbaar voor ben. Maar h Vandaag was bitterzoet; mijn laatste dag bij @buutvrijforlife. Een hele bijzondere plek. Niet alleen omdat er mooie en frisse dingen bedacht worden, maar vooral omdat het een heerlijke plek is om te werken. Ik heb hier veel bereikt en nog meer geleerd, waar ik @reubendebeuben en @mwboer super dankbaar voor ben. Maar het is tijd om verder te gaan. Met heel veel liefde voor alle toppers van de Buutvrij for life familie. ❤️. Partners in crime
tags
No tags yet

info
views
0
posted using
location
direct link
embed