Zeist - van Tetslaan 13 II
16 Mar 2015 15:12

Zeist - van Tetslaan 13 II 

NOBLESSE OBLIGE …

Van Tets is de naam van een bekend Nederlands adellijk geslacht dat vele bestuurders en politici heeft voortgebracht. Minstens één ervan heeft een onlosmakelijke band met de Utrechtse gemeente Zeist: jonkheer Gerard Frederik van Tets was er lid van de gemeenteraad en wethouder in verschillende periodes tussen 1903 en 1939. Daarnaast was hij rond de vorige eeuwwisseling de directeur van het te bouwen Schaerweijder Bosch- en Villapark, later omgedoopt tot Lyceumkwartier. Op eigen terrein liet deze edelman zich een buitenplaats aanmeten met één van de grootste huizen van de villawijk: ’t Valckenbosch, een romantische villa in chaletstijl. In 1980 is dit huis afgebroken en vervangen door een nieuw verzorgingstehuis op antroposofische grondslag. Huize Valckenbosch ligt daar vandaag de dag nog immer in de groene en ruimopgezette wijk aan de, hoe kan het ook anders, Van Tetslaan.

De ligging van het appartement aan de Van Tetslaan 13II is niet alleen historisch, maar vooral ook praktische centraal in een fraaie en rustige omgeving. Binnen twee minuten bereik je met de auto de A28 die je verbindt met de rest van Nederland. Vijf minuten fietsen en je bent in het sfeervolle centrum van Zeist, waar een uitgebreid winkelaanbod en gezellige horeca je graag welkom heten.

Op de tweede verdieping van een kleinschalig complex wacht dit strakgestuukte hoekappartement op zijn toekomstige bewoners. Die kunnen de woning, voorzien van nieuwe puien met dubbelglas, zonder meer betrekken want deze is zeer netjes onderhouden. Wanneer je over de drempel stapt, bereik je via de entree een gastvrije hal die toegang biedt tot zowel de living en de twee slaapkamers, als tot de keuken en de badkamer.

De basis van de sfeervolle woonkamer wordt gevormd door de laminaatvloer en de gas-openhaard. Een knusse plek, waar je na een frisse boswandeling onder het genot van een drankje heerlijk op temperatuur kunt komen. Datzelfde drankje drink je overigens even gezellig, alleen of in gezelschap, tijdens zonnige dagen op het prima balkon. Deze grenst aan de living en is gelegen op het zuidoosten. Een tweede, kleiner balkon ligt aan de slaapkamer naast de entree; prettig praktisch voor het luchten van je beddengoed. De andere slaapkamer is naast de living gesitueerd. De woning heeft twee vaste kasten die ruimte bieden aan spullen die je weliswaar niet in het zicht, maar wel binnen handbereik wilt hebben. De berging onder het complex biedt plaats aan zaken die je niet dagelijks nodig hebt, zoals de kerst- en kampeerspullen, maar ook je fiets kun je hier kwijt.
De eenvoudige badkamer is voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel. De keuken is nieuw en geplaatst in een hoekopstelling, uitgerust met een koelkast, carrousel, een 4-pits kooktoestel en een afzuigkap.

Wanneer je vanuit dit rustig gelegen appartement naar buiten kijkt, geniet je van een vrij uitzicht op veel groen en een variëteit aan woningen. De bushalte ligt op loopafstand en voor een auto is er ruime parkeergelegenheid direct bij het complex. De servicekosten bedragen € 252,00 per maand. Dit is inclusief € 108,-- per maand welke je aan verwarming kwijt bent.

… edel-gesteente!

Indeling:
Entree / hal, tussenhal. Woonkamer met laminaatvloer en gashaard. Balkon op het zuidoosten. 2 slaapkamers. Badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Dichte nieuwe keuken in hoekopstelling met koelwater carroussel, 4 pits kooktoestel en afzuigkap.

Kenmerken:
Type woning: galerijflat
Bouwjaar: 1957
Woonoppervlakte: 58,3 m2
Servicekosten: € 144,40 per maand (excl. stookkosten)
Aantal kamers: 3 (2 slaapkamers)


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Zeist - van Tetslaan 13 II Zeist - van Tetslaan 13 II Zeist - van Tetslaan 13 II
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed