Brinkhove 27 - Zeist
30 Mar 2015 14:50

Brinkhove 27 - Zeist 

OP STAND…

Meer dan honderd majestueuze buitenplaatsen zijn gelegen langs de zuidwestelijke rand van de Utrechtse Heuvelrug. Ze vormen samen een ketting van historische pareltjes onder de naam De Stichtse Lustwarande. In Slotstad Zeist werd in 2007 op het landgoed van Huize Schaerweijde gestart met de bouw van Nieuw Brinkhove. Een kleinschalig, chic appartementencomplex met de allure van een buitenplaats, gesitueerd in een glooiend parklandschap waarbij de zichtlijnen tussen de naastgelegen landgoederen zijn hersteld. Hoewel gelegen op grond bij Huize Schaerweijde, dankt Brinkhove haar naam aan het tegenovergelegen landgoed De Brink.

Bezoek meldt zich middels een videofooninstallatie bij de verzorgde entree op de begane grond. Met de lift bereik je de tweede etage, waar dit uiterst comfortabele en luxe afgewerkte appartement op zijn toekomstige bewoners wacht. Via de hal, waar zich behalve het toilet ook een ruimte voor wasmachine en droger bevindt, bereik je de behaaglijke living. De basis in de complete woning wordt gevormd door een sfeervolle laminaatvloer, met vloerverwarming in de keuken, hal en toilet. De zonnige woonkamer en ook de andere kamers in dit huis hebben fraaie withouten shutters aan de binnenkant van de ramen. Het bepaalt mede het vlotte karakter van dit appartement.

De luxe lichte open keuken met strak donker aanrechtblad, is voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur zoals een 5-pits kooktoestel, een Falcon Classic De Luxe 90 oven met grill, een vaatwasser, ijskast, grote vriezer en een Quooker.

De drie prima slaapkamers zijn origineel aangekleed en de gerieflijke badkamer heeft, naast een prettige vloerverwarming meerdere aantrekkelijke extra’s. Behalve een verwarmde spiegel boven de strakke dubbele wastafel en een designradiator, is er namelijk een bijzondere Twinline Artweger ligbad met lage instap voor de douche.

Tot slot is er een aparte berging voor zaken die je niet dagelijks nodig hebt, zoals de spullen voor kerst of wintersport.
Dit appartement is volledig geïsoleerd en wordt mechanisch geventileerd. Een en ander geschiedt via een duurzame warmte terugwin installatie.

Het mooie balkon is gelegen op het zuidoosten. Hier geniet je al vroeg van een heerlijk zonnetje terwijl je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee het laatste nieuws in de ochtendkrant leest. Laat de dag maar ontspannen beginnen! Je dagelijks verse croissant haal je desgewenst in het dichtbij gelegen Zeister centrum, tien minuutjes lopen. Fietsen is een feest in dit groene en centraal gelegen dorp en dito omgeving. Hoe heerlijk zou het bijvoorbeeld niet zijn om de landgoederen van de Stichtse Lustwarande op de tweewieler te ontdekken? Je fiets vindt thuis onderdak in de separate, algemene fietsenstalling. Soms neem je liever de auto. Deze parkeer je in de afgesloten parkeergarage onder het appartementencomplex, bereikbaar via de lift. Binnen tien minuten ben je op de respectievelijke verbindingswegen A28 en A12. Als je met de bus wilt reizen, dan is er een halte om de hoek.

… op het eerste gezicht!


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Brinkhove 27 - Zeist Brinkhove 27 - Zeist Brinkhove 27 - Zeist
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed