Save the date! De schoorsteen van het #Woudagemaal is bijna jarig. We vieren dit op 7 augustus met activiteiten voor jong en oud. Meer informatie op www.woudagemaal.nl/nieuws 📷 @jurjenrozeboom /@waterland_van_friesland .
.
.
#wetterskip #werelderfgoed #lemmer #unesco #schoorsteen
18 Jun 2019 11:14

Save the date! De schoorsteen van het #Woudagemaal is bijna jarig. We vieren dit op 7 augustus met activiteiten voor jong en oud. Meer informatie op www.woudagemaal.nl/nieuws 📷 / .
.
.
#wetterskip #werelderfgoed #lemmer #unesco #schoorsteen 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Film Holwerd aan Zee te zien bij het #woudagemaal. Vrijdag 24 mei vanaf 18.30 uur. Meer info op onze website. Wees er snel bij VOL = VOL. #holwerdaanzee #werelderfgoednederland #lemmer Save the date! De schoorsteen van het #Woudagemaal is bijna jarig. We vieren dit op 7 augustus met activiteiten voor jong en oud. Meer informatie op www.woudagemaal.nl/nieuws 📷 @jurjenrozeboom /@waterland_van_friesland .
.
.
#wetterskip #werelderfgoed #lemmer #unesco #schoorsteen Vanaf 1 juli zullen de commercials van #Werelderfgoed Nederland 1 week lang worden uitgezonden op Ned 1, 2 en 3. De spot van het @Woudagemaal ‏op 6 juli TV1, 21.12 uur. Alvast allemaal bekijken? kijk dan op https://www.werelderfgoed.nl/nl/video
tags
No tags yet

info
views
2
posted using
direct link
embed