Wij zijn op zoek naar creatieve amateur kunstenaars die op 7 augustus de jarige schoorsteen van het #UNESCO #werelderfgoed #woudagemaal willen vastleggen op doek. Geef je nu op via info@woudagemaal.nl. Meer informatie over deelname is te vinden op onze website. .
.
.
 #lemmer #kunstenaars #schilderen
2 Jul 2019 10:22

Wij zijn op zoek naar creatieve amateur kunstenaars die op 7 augustus de jarige schoorsteen van het #UNESCO #werelderfgoed #woudagemaal willen vastleggen op doek. Geef je nu op via info.nl. Meer informatie over deelname is te vinden op onze website. .
.
.
#lemmer #kunstenaars #schilderen 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Vanaf 1 juli zullen de commercials van #Werelderfgoed Nederland 1 week lang worden uitgezonden op Ned 1, 2 en 3. De spot van het @Woudagemaal ‏op 6 juli TV1, 21.12 uur. Alvast allemaal bekijken? kijk dan op https://www.werelderfgoed.nl/nl/video Wij zijn op zoek naar creatieve amateur kunstenaars die op 7 augustus de jarige schoorsteen van het #UNESCO #werelderfgoed #woudagemaal willen vastleggen op doek. Geef je nu op via info@woudagemaal.nl. Meer informatie over deelname is te vinden op onze website. .
.
.
 #lemmer #kunstenaars #schilderen Noteer alvast in de agenda of meld je gelijk aan voor de lezing over de bouw van onze schoorsteen door de zoon van de bouwer zelf! 7 augustus vanaf 17.00 uur. Aanmelden via info@woudagemaal.nl .
.
.
#wetterskip #werelderfgoed #gemeenteDFM #provfryslan #merk_fryslan #waterlandfriesland
tags
No tags yet

info
views
3
posted using
direct link
embed