#Repost @thehaguegrandprix
・・・
De Stichting Bewegen Tegen Kanker was aanwezig tijdens The Hague Grand Prix om geld in te zamelen voor de financiering van hun beweegprogramma's voor patiënten met kanker. Mede namens ambassadeur van de stichting @anickavanemden bedankt voor alle donaties tijdens het afgelopen weekend!!
23 Nov 2017 14:22

#Repost
・・・
De Stichting Bewegen Tegen Kanker was aanwezig tijdens The Hague Grand Prix om geld in te zamelen voor de financiering van hun beweegprogramma's voor patiënten met kanker. Mede namens ambassadeur van de stichting Anicka van Emden bedankt voor alle donaties tijdens het afgelopen weekend!! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Anicka van Emden

On my way to Rio..
navigation
#JudoTheHague2017 van start gegaan! Succes #TeamNL!! 🥋

#Repost @thehaguegrandprix
・・・
Zie hier hoe zondag op maandagnacht Den Haag in judosfeer werd gedompeld!  #JudoTheHague2017 #Repost @thehaguegrandprix
・・・
De Stichting Bewegen Tegen Kanker was aanwezig tijdens The Hague Grand Prix om geld in te zamelen voor de financiering van hun beweegprogramma's voor patiënten met kanker. Mede namens ambassadeur van de stichting @anickavanemden bedankt voor alle donaties tijdens het afgelopen weekend!! #Repost @totallyfitkidz 😊
・・・
Doe jij aan #judo of lijkt je dit een toffe sport?! Judoka @anickavanemden leert je een sportieve oefening die je nu al thuis kan gaan oefenen. .
#judoka #judo #sporten #totallyfitkidz
tags
No tags yet

info
shared on
views
2
posted using
direct link
embed