Ringelpoel 33 3931 MP Woudenberg (www.boonmakelaars.nl)
21 Apr 2012 12:23

Ringelpoel 33 3931 MP Woudenberg (www.boonmakelaars.nl) 

Ringelpoel 33 Woudenberg

Landelijk gelegen VRIJSTAANDE VILLA met inpandige garage voorzien van buitenzwembad direct grenzend aan de 36 holes golfcourse van landgoed Anderstein en aan de natuur van stichting Utrechtse Heuvelrug. De woning is gelegen op een schitterend perceel van maar liefst 4.830 m2.

Te midden van de natuur bevindt zich deze moderne comfortabele villa gesitueerd op een unieke plek. De villa is omringd door puur natuur. Rust is daarmee vanzelfsprekend. Net buiten de Randstad gelegen is dit een uniek woonobject voor mensen die het werken en de gemakken van de stad willen combineren met het wonen in rust, ruimte en groen. Een eldorado voor liefhebbers van het sportieve buitenleven met ook nog eens een prachtige golfcourse op 2 minuten loopafstand.

Alles –zowel binnen als buiten- is zeer ruim van opzet en biedt volop mogelijkheden voor eigen invulling. De uitgebreide voorzieningen brengen de luxe op een hoog niveau. De woning is in 1996 onder architectuur gebouwd in opdracht van de huidige eigenaar en verkeert in optimale staat van onderhoud ( buitenschilderwerk 2007).

Perceelsoppervlakte 4.830 m². Hierop bevindt zich een fraai aangelegde onderhoudsarme zeer ruime tuin met verschillende terrassen, tuinverlichting, door Solardek verwarmd zwembad met een fraai gevormd tuinhuis en overdekt terras met verwarming. Dankzij de verschillende terrassen kunt u de hele dag genieten van de zon of van de schaduw. Het perceel is aan de voorzijde afgesloten door een onderhoudsvrij hekwerk welke op een lage muur is geplaatst. Het toegangshek is te bedienen vanuit de woning of met afstandbediening vanuit de auto. De toegangspoort is uitgerust met een intercom/video verbinding.

De woning is gelegen in de gemeente Woudenberg maar aan drie zijden omsloten door de gemeente Maarn. Het station van Maarn is op de fiets in 10 minuten bereikbaar, evenals het centrum van Maarn en Woudenberg. Met de auto bereikt u Doorn in 10 minuten, Utrecht in slechts 20 minuten, Arnhem in 30 minuten, de A28 bij Amersfoort in 10 minuten en in ca. 5 minuten bent u op de A12 bij Maarsbergen.

Parterre:
entree/hal met garderobekast en toilet; ruime L-vormige woonkamer voorzien van openhaard en openslaande deuren naar het terras; woonkeuken (Siematic) voorzien van luxe inbouwapparatuur; via de woonkeuken is de bijkeuken te bereiken, waarin aanwezig een stortbak met koud en warm water en wasmachine/droger aansluitingen; de bijkeuken biedt toegang tot de inpandige garage met vliering; tevens bevindt zich op de begane grond een slaapkamer van 23 m², met kastenwand; deze slaapkamer biedt toegang tot een ruime badkamer voorzien van jacuzzi, separate douche, toilet en wastafelmeubel met twee wastafels. De gehele begane grond is afgewerkt met plavuizen en vloerverwarming.

1e Verdieping:
een open trap brengt u vanuit de hal naar de overloop, hieraan grenzen drie slaapkamers waarvan twee met dakkapel, één van deze slaapkamers is eenvoudig in twee kamers te splitsen; de badkamer is voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel.

Bijgebouwen:
- vrijstaande houten schuur, voorzien van elektra
- inpandige garage, voorzien van een vliering, verwarming en elektrische deur
- verwarmd zwembad
- tuinhuis, deze doet dienst als poolhouse voorzien van keukenblok, pomphuis en is voorzien van een ruime opslag voor tuingereedschap
- verwarmd en overdekt terras

Twee jaar is Overbruggingskrediet mogelijk !.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1996
- uitstekend geïsoleerde woning
- inhoud ca. 760 m³, woonoppervlakte ca. 280 m²
- op het perceel is parkeergelegenheid voor 8 à 10 auto’s
- de villa is uitermate geschikt voor praktijk aan huis
- een bodemrapportage is omhanden.
- centraal geregelde heteluchtverwarming en airco in de gehele woning
- slagvast thermopane glas gedeeltelijk voorzien van elektrisch bedienbare screens
- alarminstallatie
- toegangspoort uitgerust met een intercom/video verbinding

BEZICHTIGING
Wilt u deze woning bezichtigen? Bel 030-6922770 voor het maken van een afspraak.

BROCHURE
Download op de uitgebreide kleurenbrochure met aanvullende informatie of vraag deze kosteloos bij ons aan via telefoonnummer 030-6922770 of per e-mail: zeistBoon Makelaars Zeist.nl.

KANTOOR
U vindt ons kantoor aan de 1e Hogeweg 2-A te Zeist (schuin tegenover V&D). U bent van harte welkom!
www.boonmakelaars.nl


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Boon Makelaars Zeist

zeist bilthoven

Boon Makelaar Taxateur, NVM makelaars en taxateurs met kantoren in Zeist en Bilthoven, opgericht in 1948.

web www.boonmakelaars.nl

navigation
1e Hogeweg 9 B Zeist (www.boonmakelaars.nl) Ringelpoel 33 3931 MP Woudenberg (www.boonmakelaars.nl) Dijnselweg 148 3705 ER Zeist (www.boonmakelaars.nl)
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed