Het aftellen is begonnen, 13 juli zijn wij jarig en vieren dit met een tof jubileumfeest vol (muzikaal) vermaak met o.a. @bennyrodrigues en @djmichaelmendoza. En onze traktatie...gratis oesters! Vier jij dit met ons mee? Check ons facebook event voor tickets en updates. Tot volgende week vrijdag!

#jarig #jubileum #feest #bennyrodrigues #michaelmendoza #rotterdam #cornelisrotterdam
4 Jul 2018 11:26

Het aftellen is begonnen, 13 juli zijn wij jarig en vieren dit met een tof jubileumfeest vol (muzikaal) vermaak met o.a. benny rodrigues en . En onze traktatie...gratis oesters! Vier jij dit met ons mee? Check ons facebook event voor tickets en updates. Tot volgende week vrijdag!

#jarig #jubileum #feest #bennyrodrigues #michaelmendoza #rotterdam #cornelisrotterdam 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Cornelis Bar & Kitchen

web www.cornelisrotterdam.nl

navigation
Een goed stuk vlees of vis van de houtskoolgrill 🔥 Het klinkt zo simpel. Chef Karim heeft het barbecuen en smoken tot een edele kunst verheven. Ontdek zijn specialiteiten en schuif gezellig aan deze week.

#barbecue #houtskoolgrill #biggreenegg #restaurant #rotterdam #cornelisrotterdam Het aftellen is begonnen, 13 juli zijn wij jarig en vieren dit met een tof jubileumfeest vol (muzikaal) vermaak met o.a. @bennyrodrigues en @djmichaelmendoza. En onze traktatie...gratis oesters! Vier jij dit met ons mee? Check ons facebook event voor tickets en updates. Tot volgende week vrijdag!

#jarig #jubileum #feest #bennyrodrigues #michaelmendoza #rotterdam #cornelisrotterdam Wie jarig is trakteert! In aanloop naar onze verjaardag geven wij TWEE flessen Moët Chandon Ice Imperial champagne weg. Eén voor elk jaar dat wij bestaan, dat wordt leuk de komende jaren 😉

Tag jouw vrienden met wie jij deze fles soldaat gaat maken en wie weet ontkurken jullie ‘m volgende week vrijdag 🍾 
Nog geen tickets gekocht? Wees dan snel want ze gaan rrrrrap! 
#jarig #champagne #moetchandon #bennyrodrigues #michaelmendoza #rotterdam #cornelisrotterdam
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed