Wist je al dat wij een private dining room hebben? Ideaal voor een bijzonder diner, om iets te vieren of zakelijk gebruik. Geniet in alle privacy van al het lekkers uit onze keuken en prachtig uitzicht. Meer weten of reserveren? reserveren@cornelisrotterdam.nl.

#privatedining #bijzonder #business #meeting #restaurant #rotterdam #cornelisrotterdam
5 Sep 2018 14:10

Wist je al dat wij een private dining room hebben? Ideaal voor een bijzonder diner, om iets te vieren of zakelijk gebruik. Geniet in alle privacy van al het lekkers uit onze keuken en prachtig uitzicht. Meer weten of reserveren? reserveren.nl.

#privatedining #bijzonder #business #meeting #restaurant #rotterdam #cornelisrotterdam 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Cornelis Bar & Kitchen

web www.cornelisrotterdam.nl

navigation
Dat chef Karim ook vegetarisch kookt zie je terug op zowel lunch- als dinerkaart. Op die laatste vind je bijvoorbeeld de gegrilde "steak" van knolselderij met gebakken oesterzwammen, hachee van rode ui, gepofte sjalot, vega jus en Bearnaisesaus. Iets voor jou? Wist je al dat wij een private dining room hebben? Ideaal voor een bijzonder diner, om iets te vieren of zakelijk gebruik. Geniet in alle privacy van al het lekkers uit onze keuken en prachtig uitzicht. Meer weten of reserveren? reserveren@cornelisrotterdam.nl.

#privatedining #bijzonder #business #meeting #restaurant #rotterdam #cornelisrotterdam Eén van de meest energieke dj’s: @djlemarofficial ⚡️⚡️Zijn dynamiek werkt verslavend en opzwepend.. Wij kunnen het weten, hij draait al bij ons vanaf de opening 🙌🏽 Ervaar het zelf de 21e! 💥 WIN actie 💥 wij verloten 2 x 4 plaatsen op de GASTENLIJST! Noem jouw party partners en wie weet zijn die plaatsen voor jullie!

#borrel #music #dj #party #leonbenesty #lafuente #kimkaos #lemar #mcroga #tomjacksonsax #restaurant #bar #rotterdam #cornelisrotterdam
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed