16 Aug 2018 07:52

Vakantie op de Veluwe 

https://www.deijsvogel.nl/vakantiepark

Rust, ruimte, en de vrije natuur. Dat vindt u nog op de Veluwe in Gelderland. Uitgestrekte bossen, wild begroeide heiden, eindeloze zandverstuivingen en oude boerderijen verscholen achter stuwwallen naast kleine beekjes. De Veluwe is een waar wandel- en fietsparadijs. Trek erop uit in de ongerepte natuur, en u kunt zomaar oog in oog staan met een damhert of edelhert, of zelfs een wild zwijn. Wie weet lukt het u om de Veluwse ‘big five’ te spotten.

Zoekt u een uitvalsbasis om al dat moois te ontdekken? Dan bent u hier op de juiste plek. Recreatielandgoed De IJsvogel is een schitterend en kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe, in het Gelderse dorp Voorthuizen. Op het ruim opgezette maar sfeervolle park kunt u prachtige vakantiewoningen huren, van luxe recreatievilla’s en ruime vakantiehuizen tot een gezellig chalet op de Veluwe en een knusse lodge. Komt u met z’n tweeën een weekendje weg vieren, boekt u een lange vakantie met het gezin, of zoekt u een groepsaccommodatie voor een vakantie met vrienden? U vindt gegarandeerd het vakantiehuis dat bij al uw wensen en voorkeuren past.

Het grote park ligt midden in de natuur, en de kenmerkende rust van de Veluwe is hier ook zeker voelbaar. De uitgebreide parkfaciliteiten maken uw vakantie, en die van de kinderen, nog aangenamer, ook als het weer even tegenzit. Onze faciliteiten:

- Overdekt zwembad
- Buitenzwembad
- Buiten- en binnenspeeltuin
- Enthousiast animatieteam in de vakanties
- Visvijver
- Golfbaan, bowlingbaan en tennisbaan
- Restaurant


media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment: