Waar moet je zoal rekening mee houden bij informatiebeleid 2.0? Iemand aanvullingen?
7 Apr 2009 11:22

Waar moet je zoal rekening mee houden bij informatiebeleid 2.0? Iemand aanvullingen? 



media options
comments
posted by Davied van Berlo 7 Jun 2009 12:51

Maar over wat we de moderne ambtenaar mee kunnen geven in de Handreiking Ambtenaar 2.0, zie http://handreiking.ambtenaar20.nl

posted by James Kuypers 7 Apr 2009 15:50

Naar mijn inziens een belangrijk aspect; met web2.0 technologie wordt het steeds makelijker informatie te delen; hoe voorkomt men dat informatie gedeeld wordt die niet gedeeld had moeten worden.... Wat deel je wel en wat niet?

Mijn antwoord op die probleemstelling zou zijn om toch zeker een vertrouwen te gunnen aan de moderne ambtenaar. Men weet in een normaal gesprek ook welke informatie wel en niet gedeeld zou moeten worden. Met de moderne techniek is dit niet anders. Het enige verschil is dan wel dat de impact groter zou zijn wanneer er abusievelijk iets gedeeld wordt.

Een hulp middel hierbij is duidelijke classificatie van informatie waarbij zichtbaar aangegeven is of het document vertrouwelijk en/of intern oid is.

Just my 2cents.


leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
wacht op @mdahlhaus bij de RVD op het Binnenhof. Toch mooi hier. Waar moet je zoal rekening mee houden bij informatiebeleid 2.0? Iemand aanvullingen? Hier resideer ik hedenochtend ;-)  Het Buitenhuis, plein 1813.
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
direct link
embed