WHUT @stamesther ⚡️ Starten bij een nieuw bedrijf, op een nieuw kantoor en met nieuwe uitdagingen vind ik heerlijk. En als je dan ook nog eens mag samenwerken met deze dame is het compleet. Uitkomen voor Georgië op de Olympische Spelen met judo en met haar grote liefde in Spanje is ze toch beland in Haarlem. Thanks voor de geweldige samenwerking, met nieuwe levens doelen kijk ik uit naar 2018! 
#tyrsday #tyrsdayonlocation #monkey #fun #collega #heerlijk #hipster #judo #dutch #amsterdam
1 Dec 2017 11:08

WHUT Esther Stam ⚡️ Starten bij een nieuw bedrijf, op een nieuw kantoor en met nieuwe uitdagingen vind ik heerlijk. En als je dan ook nog eens mag samenwerken met deze dame is het compleet. Uitkomen voor Georgië op de Olympische Spelen met judo en met haar grote liefde in Spanje is ze toch beland in Haarlem. Thanks voor de geweldige samenwerking, met nieuwe levens doelen kijk ik uit naar 2018!
#tyrsday #tyrsdayonlocation #monkey #fun #collega #heerlijk #hipster #judo #dutch #amsterdam 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Worden jullie ook zo gek van dit bokkenweer? Het Molenbos ligt er wel prachtig bij met alle bladeren, paardenstront van de Schimmelkroft, verlaten fietsen, gebouwde hutten door kids en ohja wel mooie paddestoelen! 🍄🍁🐾 #molenbos #heemskerk #paddenstoel #wandelen #willem #november #cute WHUT @stamesther ⚡️ Starten bij een nieuw bedrijf, op een nieuw kantoor en met nieuwe uitdagingen vind ik heerlijk. En als je dan ook nog eens mag samenwerken met deze dame is het compleet. Uitkomen voor Georgië op de Olympische Spelen met judo en met haar grote liefde in Spanje is ze toch beland in Haarlem. Thanks voor de geweldige samenwerking, met nieuwe levens doelen kijk ik uit naar 2018! 
#tyrsday #tyrsdayonlocation #monkey #fun #collega #heerlijk #hipster #judo #dutch #amsterdam Goodmorning, @dignitaamsterdam wauw! Komt iemand deze taart met mij delen? Alle zoetheid op een bordje, 🍰 🥕ziet er toch te mooi uit om gegeten te worden! Sinds ik in Amerika ben geweest ben ik gek op carrot cake en kom je het ineens overal tegen.

#hipster #pie #beautifull #amsterdam #carrot #breakfastofchampions #breakfast #lookinggood #waaromniet #america #cake #celebrate #love
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
3
posted using
direct link
embed