3 dagen de @locoarena_zwartecross voorzien van beelden met ons VJ team @clubpoespas Van live karaoke, de ‘hoezo luste gij ginne koffie cam’ tot vriendjes worden met de beul. (Die ik nog steeds best spannend vind) Mijn oren piepen nog na door het vele motoren geweld en de meest crazy optredens. Maar wat was het weer geweldig! Dank lieve poezies @patatjepinda @janablo  @caitlinberner en topkitty @mirjamvonb Loco’s @mark.toorenburg @locomenneke @denvisdeadly @dannypanadero, iedereen achter de schermen die dit spektakel weer mogelijk heeft gemaakt (jeweetzelluf) en natuurlijk het fantastische publiek die er vol voor gaan als ze zichzelf op het grote scherm zien. Love jullie!!
22 Jul 2019 18:14

3 dagen de voorzien van beelden met ons VJ team Van live karaoke, de ‘hoezo luste gij ginne koffie cam’ tot vriendjes worden met de beul. (Die ik nog steeds best spannend vind) Mijn oren piepen nog na door het vele motoren geweld en de meest crazy optredens. Maar wat was het weer geweldig! Dank lieve poezies en topkitty Loco’s .toorenburg Danny Panadero, iedereen achter de schermen die dit spektakel weer mogelijk heeft gemaakt (jeweetzelluf) en natuurlijk het fantastische publiek die er vol voor gaan als ze zichzelf op het grote scherm zien. Love jullie!! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Evelien Bosch

Utrecht

Programmamaker, presentatrice en levensgenieter. Bekend van radio en tv. Music minded en maatschappelijk betrokken.

web www.evelienbosch.nl

navigation
Rook en Bosma. Aangenaam. #zwartecross #defensie #army #poespas 3 dagen de @locoarena_zwartecross voorzien van beelden met ons VJ team @clubpoespas Van live karaoke, de ‘hoezo luste gij ginne koffie cam’ tot vriendjes worden met de beul. (Die ik nog steeds best spannend vind) Mijn oren piepen nog na door het vele motoren geweld en de meest crazy optredens. Maar wat was het weer geweldig! Dank lieve poezies @patatjepinda @janablo  @caitlinberner en topkitty @mirjamvonb Loco’s @mark.toorenburg @locomenneke @denvisdeadly @dannypanadero, iedereen achter de schermen die dit spektakel weer mogelijk heeft gemaakt (jeweetzelluf) en natuurlijk het fantastische publiek die er vol voor gaan als ze zichzelf op het grote scherm zien. Love jullie!! Oeh ja. En met de ‘date cam’ hebben we met @clubpoespas in @locoarena_zwartecross weer voor wat nieuwe romances gezorgd. De vraag is, werden ze samen wakker in een tentje? #zwartecross #zwartecross2019 @zwartecross #poespas #vjpoespas
members mentioned
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed