Nieuw in #klaaskanalles (vanaf oktober online en op tv) is dat ik niet langer het duel aanga met een professional, maar met met bekende mensen onder begleiding van een pro. De eerste was met @joshnolet van @chefspecialmusic op deze idioot vette aparaten! 🔥❤️😂💨💨 Wie wil een testrondje??
19 Jun 2019 18:57

Nieuw in #klaaskanalles (vanaf oktober online en op tv) is dat ik niet langer het duel aanga met een professional, maar met met bekende mensen onder begleiding van een pro. De eerste was met van op deze idioot vette aparaten! 🔥❤️😂💨💨 Wie wil een testrondje?? 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Presentator. Momenteel: Zapplive, Checkpoint, Rekenkamer, 3Onderzoekt.

web www.klaasvankruistum.nl

navigation
Even een throwback naar de vakantie van vorig jaar 🤗🤗 Nog een dikke maand en dan is het zover 🤓🥳🎈 Wie weet al waar ‘ie naartoe gaat deze zomer? #vakantieplannen Nieuw in #klaaskanalles (vanaf oktober online en op tv) is dat ik niet langer het duel aanga met een professional, maar met met bekende mensen onder begleiding van een pro. De eerste was met @joshnolet van @chefspecialmusic op deze idioot vette aparaten! 🔥❤️😂💨💨 Wie wil een testrondje?? Hoe fotograaf @stijnghijsen me er heel gedistingeerd (zoek maar op) uit liet zien voor @kro.ncrv. 🤓👨🏼‍🎓🤵🏼 Wat zijn de plannen vandaag?
tags
No tags yet

info
views
2
posted using
direct link
embed