Gezond doen... 🙈😂 #sick #notfeelingwell #kiwi #mineola #fruit #gettingbetter #vitamines #tea #teawithhoney
27 Feb 2018 21:23

Gezond doen... 🙈😂 #sick #notfeelingwell #kiwi #mineola #fruit #gettingbetter #vitamines #tea #teawithhoney 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Met trots mag ik naar buiten brengen dat ik op 24 maart de TopSpec® Crosstraining te Ede geef. Ik organiseer dit samen met mijn voersponsor TopSpec®. Ik laat daarmee graag zien wat TopSpec® voor een meerwaarde is in de voeding van mijn paarden. Lijkt het jou gaaf om van mij wat tips and tricks te leren op het gebied van de cross en direct me alles te vragen waar je tegen aan loopt? Geef je dan als ruiter voor slechts €15,- snel op!

Naast de training zijn de adviseurs van TopSpec® er ook om advies te geven rondom voeding van je paard. Is je paard te heet of kan er juist wel wat energie bij? Ze helpen je wijzer te worden in voeren!

Ben je enthousiast geworden en kun je deze training goed gebruiken?
Geef je dan vóór 12 maart op via larissahartkampeventing@gmail.com
Stuur een mailtje naar bovenstaand mailadres met daarin je naam, niveau en vermeld even of je wel of geen crosservaring hebt en of je met een paard of pony wilt komen. Na je aanmelding krijg je alle informatie per mail toegestuurd. 
Voorwaarden:
Om deel te nemen aan deze training, moet je minimaal 2 winstpunten hebben behaald in de klasse B springen of al eens deel hebben genomen aan een BB eventing. 
Meer informatie over TopSpec® is te vinden op www.topspec.com/nl/

#bavaria00eventingteam #fedontopspec #topspec #clinic #training #eventing #sgw Gezond doen... 🙈😂 #sick #notfeelingwell #kiwi #mineola #fruit #gettingbetter #vitamines #tea #teawithhoney Faya foutloos, 7e prijs, in het nationaal 1.35m op concours Bathmen te paard! Gomer voor het eerst in deze klasse, 1 balk, heel erg tevreden mee! #bavaria00eventingteam #fedontopspec #trustequestrian #stoeterijwelfare #bluehorscare #showjumping #competition #bathmen #bathmentepaard #btp #kwpn #cavalier #ustinov
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed