Afscheid genomen van het leukste stagebedrijf (met de lekkerste koffie) ooit @misspublicitynl πŸ’•πŸ’« Oh wat heb ik veel geleerd en vooral heel erg genoten van de gezelligheid. Bedankt lieve allemaal voor de top tijd en ook voor de liefde in de periodes dat het even wat minder ging. Nu op naar een volgend avontuur. De fotovakschool in Amsterdam!
4 Sep 2018 07:58

Afscheid genomen van het leukste stagebedrijf (met de lekkerste koffie) ooit πŸ’•πŸ’« Oh wat heb ik veel geleerd en vooral heel erg genoten van de gezelligheid. Bedankt lieve allemaal voor de top tijd en ook voor de liefde in de periodes dat het even wat minder ging. Nu op naar een volgend avontuur. De fotovakschool in Amsterdam! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Alweer een halfjaar geleden dat ik mijn tattoo heb laten zetten. En geen moment spijt van! Op deze manier is mijn lieve grote zus toch een beetje bij meπŸ’•βœ¨ Afscheid genomen van het leukste stagebedrijf (met de lekkerste koffie) ooit @misspublicitynl πŸ’•πŸ’« Oh wat heb ik veel geleerd en vooral heel erg genoten van de gezelligheid. Bedankt lieve allemaal voor de top tijd en ook voor de liefde in de periodes dat het even wat minder ging. Nu op naar een volgend avontuur. De fotovakschool in Amsterdam! Everything gets better with coffeeβ˜•οΈπŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ Heerlijke uurtjes in Amsterdam met de Fotovakschool squadπŸ’«
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed