Afscheid genomen van het leukste stagebedrijf (met de lekkerste koffie) ooit @misspublicitynl πŸ’•πŸ’« Oh wat heb ik veel geleerd en vooral heel erg genoten van de gezelligheid. Bedankt lieve allemaal voor de top tijd en ook voor de liefde in de periodes dat het even wat minder ging. Nu op naar een volgend avontuur. De fotovakschool in Amsterdam!πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ™ŒπŸ»
14 Sep 2018 15:35

Afscheid genomen van het leukste stagebedrijf (met de lekkerste koffie) ooit πŸ’•πŸ’« Oh wat heb ik veel geleerd en vooral heel erg genoten van de gezelligheid. Bedankt lieve allemaal voor de top tijd en ook voor de liefde in de periodes dat het even wat minder ging. Nu op naar een volgend avontuur. De fotovakschool in Amsterdam!πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ™ŒπŸ» 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Feeling like a real girlboss in this @nakdfashion suit!πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ’•jullie kunnen met de code Lonneke20 nog steeds 20% korting krijgen!

Gisteren heb ik een gezellig dagje geshoot met lieve @bopeldersphotography . Erg blij met het resultaat!πŸ’« Afscheid genomen van het leukste stagebedrijf (met de lekkerste koffie) ooit @misspublicitynl πŸ’•πŸ’« Oh wat heb ik veel geleerd en vooral heel erg genoten van de gezelligheid. Bedankt lieve allemaal voor de top tijd en ook voor de liefde in de periodes dat het even wat minder ging. Nu op naar een volgend avontuur. De fotovakschool in Amsterdam!πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ™ŒπŸ» I’m so ready for the weekendπŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ’« Tijd voor een enorm gezellig afstudeerfeestje van mijn lieve vriend vanavond. Wat zijn jullie plannen?πŸ’•β€’ β€’ β€’ πŸ“Έ@bopeldersphotography
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed