Oh jongens, mijn huisje is steeds meer af en daar ben ik zo blij mee!🧡 Omdat ik wat kleur wilde toevoegen aan mijn neutrale interieur, heb ik in samenwerking met @desenio een aantal mooie items voor boven de bank uitgekozen!✨ Nu heb ik iets heel leuks! Met de code LIFEOFLONNEKE krijg je tot en met morgen 30% korting bij @desenio ! En ze hebben zoveel leuks op het moment😍🙌🏻 de code is niet geldig op lijsten, handpicked posters & gepersonaliseerde posters.
21 Aug 2020 20:23

Oh jongens, mijn huisje is steeds meer af en daar ben ik zo blij mee!🧡 Omdat ik wat kleur wilde toevoegen aan mijn neutrale interieur, heb ik in samenwerking met een aantal mooie items voor boven de bank uitgekozen!✨ Nu heb ik iets heel leuks! Met de code LIFEOFLONNEKE krijg je tot en met morgen 30% korting bij ! En ze hebben zoveel leuks op het moment😍🙌🏻 de code is niet geldig op lijsten, handpicked posters & gepersonaliseerde posters. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Verliefd op mijn nieuwe top en ketting van @nakdfashion 🧡 De perfecte basic voor elke look!✨
Met de code Lonneke15 krijg je bij @nakdfashion de komende 48 uur op alles (exclusief sale) 15% korting! En geloof me, ze hebben heel veel leuke dingen op het moment 😏🙌🏻 #samenwerking #nakdfashion #benakd Oh jongens, mijn huisje is steeds meer af en daar ben ik zo blij mee!🧡 Omdat ik wat kleur wilde toevoegen aan mijn neutrale interieur, heb ik in samenwerking met @desenio een aantal mooie items voor boven de bank uitgekozen!✨ Nu heb ik iets heel leuks! Met de code LIFEOFLONNEKE krijg je tot en met morgen 30% korting bij @desenio ! En ze hebben zoveel leuks op het moment😍🙌🏻 de code is niet geldig op lijsten, handpicked posters & gepersonaliseerde posters. Welkom Bo en Bella🧡🐱
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed