Morgenochtend, vrijdag 11 november, maakt deze klasbak z'n laatste ochtendshow op @npo3fm. Hij blijft werken voor onze zender maar oh man wat een einde van een tijdperk. Hij was voor mij, samen met @gerardekdom, de belichaming van de zender waar ik zo graag wilde en in 2005 ook mocht gaan werken. Vernieuwend, vrij, rebels, muziek en ontdekking in elke vezel. In de loop der jaren heb ik meerdere keren op z'n ochtendwinkel mogen passen, we zijn inmiddels drie jaar buurman in de ochtend en nooit maar dan ook nooit zal ik de onbeschrijfelijk mooie week voor kerst 2012 in Enschede vergeten. Giel, bedankt! Bedankt voor de inspiratie, het onze zender naar ongekende hoogte stuwen, het irriteren met stomme acties en, ook na het stoppen van het item met die naam, elke dag weer beginnen met een dansje. Of twee. Samen met nieuwe namen als @domien, @frank3fm, @sander3fm en al die andere fijne collega's blijven we @npo3fm. Jij in het weekend, ik op de ochtenduren en elke dag ook een uurtje langer zelfs. Tnx Giel. It's been one hell of a ride!!!
10 Nov 2016 19:32

Morgenochtend, vrijdag 11 november, maakt deze klasbak z'n laatste ochtendshow op . Hij blijft werken voor onze zender maar oh man wat een einde van een tijdperk. Hij was voor mij, samen met Gerard Ekdom, de belichaming van de zender waar ik zo graag wilde en in 2005 ook mocht gaan werken. Vernieuwend, vrij, rebels, muziek en ontdekking in elke vezel. In de loop der jaren heb ik meerdere keren op z'n ochtendwinkel mogen passen, we zijn inmiddels drie jaar buurman in de ochtend en nooit maar dan ook nooit zal ik de onbeschrijfelijk mooie week voor kerst 2012 in Enschede vergeten. Giel, bedankt! Bedankt voor de inspiratie, het onze zender naar ongekende hoogte stuwen, het irriteren met stomme acties en, ook na het stoppen van het item met die naam, elke dag weer beginnen met een dansje. Of twee. Samen met nieuwe namen als Domien Verschuuren, , Sander Hoogendoorn en al die andere fijne collega's blijven we . Jij in het weekend, ik op de ochtenduren en elke dag ook een uurtje langer zelfs. Tnx Giel. It's been one hell of a ride!!! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Michiel Veenstra

Hilversum, The Netherlands

DJ voor de NTR op 3FM (MetMichiel & Ekstra Weekend), TV host voor de NTR op Nederland 3 (3OnStage).

web www.michielveenstra.nl

navigation
Binnenkort hoor je me in de bioscoop! In m'n nieuwe vlog zie je het inspreken voor de nieuwe @DisneyNL film Vaiana! Check m'n bio voor de link naar m'n YouTube kanaal 📽 Morgenochtend, vrijdag 11 november, maakt deze klasbak z'n laatste ochtendshow op @npo3fm. Hij blijft werken voor onze zender maar oh man wat een einde van een tijdperk. Hij was voor mij, samen met @gerardekdom, de belichaming van de zender waar ik zo graag wilde en in 2005 ook mocht gaan werken. Vernieuwend, vrij, rebels, muziek en ontdekking in elke vezel. In de loop der jaren heb ik meerdere keren op z'n ochtendwinkel mogen passen, we zijn inmiddels drie jaar buurman in de ochtend en nooit maar dan ook nooit zal ik de onbeschrijfelijk mooie week voor kerst 2012 in Enschede vergeten. Giel, bedankt! Bedankt voor de inspiratie, het onze zender naar ongekende hoogte stuwen, het irriteren met stomme acties en, ook na het stoppen van het item met die naam, elke dag weer beginnen met een dansje. Of twee. Samen met nieuwe namen als @domien, @frank3fm, @sander3fm en al die andere fijne collega's blijven we @npo3fm. Jij in het weekend, ik op de ochtenduren en elke dag ook een uurtje langer zelfs. Tnx Giel. It's been one hell of a ride!!! Drie generaties @npo3fm avondshow op een rijtje
tags
No tags yet

info
views
3
posted using
direct link
embed