Cote de boeuf🥩 Vanaf morgen sier ik met trots als eerste plussize model de cover van @grazia_nl de zomer editie💃🏻 Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot  Wat uiteindelijk recepten oplevert. 
Foto @martinsweers 
Styling @xavieraaubri 
Visagie @makeupbymettina 
#bodypositivity #lekkersmikkelen #grazia
16 Jul 2019 16:13

Cote de boeuf🥩 Vanaf morgen sier ik met trots als eerste plussize model de cover van Grazia HQ de zomer editie💃🏻 Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot Wat uiteindelijk recepten oplevert.
Foto
Styling
Visagie
#bodypositivity #lekkersmikkelen #grazia 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



ex TMF - actrice - goddelijke huisvrouw

navigation
Taart eten! Want het is mijn verjaardag🎈🎉🎂 Ik mag vandaag 34 kaarsjes uitblazen❤️ Cote de boeuf🥩 Vanaf morgen sier ik met trots als eerste plussize model de cover van @grazia_nl de zomer editie💃🏻 Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot  Wat uiteindelijk recepten oplevert. 
Foto @martinsweers 
Styling @xavieraaubri 
Visagie @makeupbymettina 
#bodypositivity #lekkersmikkelen #grazia Perzik-seizoen🍑🍑🍑Gossiemikkie wat is iedereen ervan geschrokken dat ik onder het kopje plussize lichaam val. Dat is maar goed ook. 
Gek genoeg is het tegenwoordig al zo dat je vanaf maat 40 hieronder valt. Ik heb maat 42-44 en weeg gemiddeld 75kg. 
Ik heb absoluut geen problemen met mijn maat of gewicht. Wel is het belangrijk om te realiseren dat bij zo een foto als deze hele teams komen kijken om het mooi te krijgen. Ik rol iets anders mn bed uit. 
Het gekke is dat ik soms door opmerkingen van buitenaf overweeg om af te vallen. Gelukkig overwinnen mijn veel eisende smaakpapillen altijd. Ik voel me wel lekker bij dit gewicht qua gezondheid dus probeer daar op te blijven met gebalanceerd eten. Wat voor mij betekent niet iedere dag taart (soms). Wat ik wel echt frustrerend vind is dat veel rolmodellen zo dun zijn. Ik schreeuw al tijden in een woestijn om een plussize badmode lijn door influencers van Nederlandse bodem. 
Als ik me namelijk in zo een bikini die overal beeldig op insta staat probeer te hijsen die tot maat 42 gaat maar eigenlijk reëel 38 is. Ja dan voel ik me ook diep ongelukkig. 
Relativeringsvermogen komt met de jaren. Mijn lijf heeft 2 kids gebaard, heeft ondanks mn cellulitis fantastische sex en boven alles het werkt weer iedere dag. Daar ben ik dankbaar voor. 
Maar als je 16 bent dan is dit een afschuwelijke tijd om te leven. Alles lijkt hier op social perfect. Kan geshopt worden tot het ideaal beeld. Maar in dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt. 
Dus dames show alles wat je hebt op het strand, op social media, laat het licht aan in de slaapkamer. Wees trots op jezelf en geniet van dat lichaam!!! Foto @martinsweers 
Magazine @grazia_nl 
Styling @xavieraaubri 
Visagie @makeupbymettina
members mentioned
tags
No tags yet

info
views
4
posted using
direct link
embed