Cakennn,baruk ku nak start enjen ngetest power ngan org ctok dah knak tepon suruh nolong molah kuih tok.
Ramainya Gadis Hilang.. Status:Belum Ditemui
Surprise bday party k adik bongsu..
Over sik Yan kamek..?
Alololoooo...ciannya..belom nait dah muntah..
Aku nak bergambar ctok ala ala 'Hollywood' boleh..?
Mun dah kdak tok camnei ku nak padah sik..?
Dalam ini ada Autobots..
Masok umah dah dapat 'Sweet Reminder from Yan'...
Nasiblah baik ada bendalah tok...
Maju dah JM..no wonder nya diam diam jak ngan aku...
Makan pun boleh termenung... @eda_antarkuz
Pakcik ku yang Steammy..!!
Thanks Abg,without u i tak mungkin sampai on time..
Hahahah..adik ku sesat tapi nya sik tauk nya sine.nya hanya mampu hantar gambar tok jak..
Mena-mena terbebek nya nangga ku dance lagu Jessie J-Do It Like A Dude owhh..
Agak keliru di sini..adakah ini bermaksud 'No Heels' or 'Sila Tanggalkan Kasut'..?
Kacak masjid tok.Masjid Selat Melaka..
Ada kdak palsu kah..? #ShameOneYouTambi !!!
Kapal Selam SMD OUESSANT #Melaka
Sangat kontra kan..?!
Siapa yang paling comel..?
Janji ku kacak ctok..hahaha
Sayang kmk dah sampeiiii!!

« 1 ... 29 30 31 ... 48 »

Last mentioned in:

All mentions »

You and I are a story that never gets told...

statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    1

  • total posts:

    1144


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »