12 Apr 2019 13:06

Samen met de Johan Cruyff Foundation organiseert de Nederlandse Ski Vereniging op 19 mei 2019 de Para Snow Day. Tijdens deze dag in SnowWorld Zoetermeer kunnen mensen met een lichamelijke of visuele beperking kennismaken met het paraskiën en -snowboarden. Wie al enige ervaring heeft met deze sporten kan deelnemen aan de talentscout. Kijk op https://www.wintersport.nl/vereniging/para-snow-day voor meer informatie. 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Klimmen is bijna net als vliegen en je kan veel meer dan je verwacht. Dit was tijdens ons family weekend in januari.
rabobankfoundation #nocnsf #inclusiefsporten Samen met de Johan Cruyff Foundation organiseert de Nederlandse Ski Vereniging op 19 mei 2019 de Para Snow Day. Tijdens deze dag in SnowWorld Zoetermeer kunnen mensen met een lichamelijke of visuele beperking kennismaken met het paraskiën en -snowboarden. Wie al enige ervaring heeft met deze sporten kan deelnemen aan de talentscout. Kijk op https://www.wintersport.nl/vereniging/para-snow-day voor meer informatie. Vandaag zijn de Koningsspelen. Ook bij het Friendship Sports Center in Amsterdam is er een groot feest met veel sport en bewegen. Deze video, die zij gemaakt hebben, laat goed zien hoe de warming up eraan toe gaat.
Deze spelen zijn mogelijke gemaakt dankzij de support van de Cruyff Foundation, de ABN AMRO Foundation en het Friendship Sports Centre.
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed