Staatsgevaarlijk element
12 May 2010 09:54

Staatsgevaarlijk element 

Wat leven we eigenlijk in een serieuze tijd, of beter gezegd: wat doen we toch serieus met z’n allen. Politici willen ons doen geloven dat we ieder moment opgeblazen kunnen worden door terroristen met maar één doel, de totale vernietiging van de westerse maatschappij. Het meenemen van een flesje parfum op weg van het ene vliegveld naar het andere wordt al als een potentieel gevaarlijke actie gezien, wat het feitelijk ook is want een te harde straal doet de hele vliegtuigcabine urenlang naar lulletje rozenwater stinken. Dodelijk is dit echter bij lange na niet, tenzij je het enige mens op aarde bent met een zware allergie voor rozengeur.

Feit in dit verband is dat we het verplaatsen van mensen tegenwoordig zo serieus nemen dat we niet meer mogen lachen op de pasfoto. Tja, en dan sta je als volomen onschuldig burger opeens als een enorme crimineel op de foto. Beetje wrang dat de maatregel om het terrorisme te bestrijden van mij nu juist een staatsgevaarlijk element heeft gemaakt. Geloof me, ik kom een stuk makkelijker langs een onwelwillende douanebeambte als ik hem vanuit mijn paspoort vriendelijk toelach. Nu moet ik het vijf jaar lang doen met deze woeste kale kop en norse blik, een combinatie met criminele uitstraling. Dit staatsgevaarlijke element is nog eens vijf jaar langer op zijn rijbewijs te aanschouwen. Nou ja, gewoon vriendelijk blijven lachen tegen douane of politieagent, misschien helpt dat.


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vader, echtgenoot, wielrennen, muziek, technologie, publishing, social media, speciale bieren, WordPress, blogger, internetideeënuitwerker

web www.orbusterr...

navigation
Het zal je auto maar wezen... Staatsgevaarlijk element IJstijdranden
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
shot with:
Apple iPhone 3GS
direct link
embed