Schijt aan Oranje
1 Jun 2010 07:04

Schijt aan Oranje 

De reclame rond het WK Voetbal draait inmiddels op volle toeren. Er is geen ontkomen meer aan de fel oranje gekleurde uitingen van wansmaak, zowel inhoudelijk als in (cinemato)grafisch opzicht. Natuurlijk zit ik over minder dan twee weken veel vaker dan normaal voor de buis, maar dat is dan vooral ondanks de oranjeterreur die al ruim anderhalve maand tot ons komt.

Afgelopen weekend toverde een familielid een paar rollen oranje toiletpapier tevoorschijn. We konden er allemaal wel om lachen. Maar wat is eigenlijk de boodschap die de fabrikant hiermee wil uitdragen? Is dit een uiting van Oranjeliefde, een voorbeeld van schaamteloos inhaken op de hype, of lift hier iemand gedachteloos mee op de reclamestroom en roept daardoor onbedoeld dat we schijt moeten hebben aan Oranje?

Hoe dan ook, dit felgekleurde hygiënisch papier was wat mij betreft een inspiratie eens lekker te gaan spelen met licht, vorm en schaduwwerking.


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vader, echtgenoot, wielrennen, muziek, technologie, publishing, social media, speciale bieren, WordPress, blogger, internetideeënuitwerker

web www.orbusterr...

navigation
Windhandel Schijt aan Oranje Eindelijk hemels blauw
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
shot with:
Apple iPhone 3GS
direct link
embed