Twee jaar geleden mocht patiënt Marco naast Koning Willem-Alexander zitten en aan zijn hand door het Emma lopen. De koning kwam speciaal naar het ziekenhuis om het geheel vernieuwde Emma Kinderziekenhuis AMC officieel te openen. Ook  vierden we toen het 150-jarig bestaan van het Emma. Lees ook het prachtige verhaal van Jeannette Konings, hoofd pedagogische zorg in het Emma, waarin ze vertelt over het bijzondere moment tussen de koning en Marco (bron: Ons AMC). Link in bio.
7 Oct 2017 17:43

Twee jaar geleden mocht patiënt Marco naast Koning Willem-Alexander zitten en aan zijn hand door het Emma lopen. De koning kwam speciaal naar het ziekenhuis om het geheel vernieuwde Emma Kinderziekenhuis AMC officieel te openen. Ook vierden we toen het 150-jarig bestaan van het Emma. Lees ook het prachtige verhaal van Jeannette Konings, hoofd pedagogische zorg in het Emma, waarin ze vertelt over het bijzondere moment tussen de koning en Marco (bron: Ons AMC). Link in bio. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Het is vandaag Dierendag en daarmee kijken wij in het Emma graag terug op dit prachtige moment met Kick (4) en ‘zijn’ geitje. Iedere week komen er dieren van de kinderboerderij van Project Kind en Dier naar het Emma Kinderziekenhuis AMC. Konijnen, cavia’s en in de lente komen er zelfs kuikentjes en geiten op bezoek. Heb jij je huisdier al wat extra liefde gegeven vandaag? Twee jaar geleden mocht patiënt Marco naast Koning Willem-Alexander zitten en aan zijn hand door het Emma lopen. De koning kwam speciaal naar het ziekenhuis om het geheel vernieuwde Emma Kinderziekenhuis AMC officieel te openen. Ook  vierden we toen het 150-jarig bestaan van het Emma. Lees ook het prachtige verhaal van Jeannette Konings, hoofd pedagogische zorg in het Emma, waarin ze vertelt over het bijzondere moment tussen de koning en Marco (bron: Ons AMC). Link in bio. Het doel van Willy is om kinderen positief te laten denken. Ook al zijn ze ziek. Kinderen hebben vaak angst voor het onbekende en voor pijn. Wat gaat er dan gebeuren in het ziekenhuis? Willy is pedagogisch medewerkster en helpt niet alleen de kinderen, maar ook de familie. Wil je meer tips van haar? Klik op de link in bio.
tags
No tags yet

info
shared on
views
2
posted using
direct link
embed