“Een gebeurtenis samen bespreken, maakt meer los dan ik gedacht had”, zegt @esmeevanbruggen over haar gesprek met haar moeder Monique van Bruggen. Lees hier het prachtige verhaal van Esmée op de afdeling Neonatologie 24 jaar geleden. Link in bio.
28 Oct 2017 16:18

“Een gebeurtenis samen bespreken, maakt meer los dan ik gedacht had”, zegt over haar gesprek met haar moeder Monique van Bruggen. Lees hier het prachtige verhaal van Esmée op de afdeling Neonatologie 24 jaar geleden. Link in bio. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Indie en haar vader Eddie Gunther kwamen in het Emma langs om de kinderafdeling te verrassen met cadeaus. Indie is een bekende op de afdeling Kinderoncologie, maar gelukkig gaat het nu heel goed met haar. Haar vader vierde zijn jubileum op het werk en vroeg aan zijn collega’s om een bijdrage voor het Emma Kinderziekenhuis AMC en voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. En zie hier, een tafel vol met speelgoed! “Zo kunnen de kinderen weer even voort!”, zei de blije medisch pedagogisch medewerker Annemiek. “Een gebeurtenis samen bespreken, maakt meer los dan ik gedacht had”, zegt @esmeevanbruggen over haar gesprek met haar moeder Monique van Bruggen. Lees hier het prachtige verhaal van Esmée op de afdeling Neonatologie 24 jaar geleden. Link in bio. Virtual Reality in het Emma

Donderdag 26 oktober 2017 werd de Wish Dome in het Emma Kinderziekenhuis AMC opgezet. De Pop up Tour van @makeawishnl 
Dit jaar was het thema: Ervaar jouw liefste wens met Virtual Reality. Met de VR-brillen namen de kinderen een kijkje in een andere wereld: doken onder water,
stonden oog in oog met dinosaurussen of gingen over de kop in een achtbaan! Ook Jari en zijn zusje Liz genoten zichtbaar van alle ‘avonturen’. Kinderen konden niet alleen in de Wish Dome, maar ook op hun kamer via de iPhone hetzelfde ervaren. Het was een gezellige drukke dag!
tags
No tags yet

info
shared on
views
3
posted using
direct link
embed