Afgelopen weekend was het Jasmin Peters toernooi en het was een groot succes. In totaal is er 3165 euro opgehaald, wat betekent dat er een bedrag van 1582,50 naar #steunemma gaat, en ook nog eens een keer naar @ronaldmcdonaldhuis_emma!

Ontzettend bedankt! 💕🙌
21 Jun 2019 08:26

Afgelopen weekend was het Jasmin Peters toernooi en het was een groot succes. In totaal is er 3165 euro opgehaald, wat betekent dat er een bedrag van 1582,50 naar #steunemma gaat, en ook nog eens een keer naar !

Ontzettend bedankt! 💕🙌 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Wat een leuke middag voor de kinderen van het Emma Ên @afcajaxjeugd ! De spelers kwamen samen met @johnheitinga naar het kinderziekenhuis om er een gezellige en sportieve middag van te maken!

Als kers op de taart maakte @studioemmatv een speciale uitzending.

Veel dank aan de @ajaxfoundation! âšŊī¸#steunemma #emmakinderziekenhuis Afgelopen weekend was het Jasmin Peters toernooi en het was een groot succes. In totaal is er 3165 euro opgehaald, wat betekent dat er een bedrag van 1582,50 naar #steunemma gaat, en ook nog eens een keer naar @ronaldmcdonaldhuis_emma!

Ontzettend bedankt! 💕🙌 Eind mei hielden de de teams van @afcajaxjeugd O8 t/m O12 een actie waarbij ze zo veel mogelijk doelpunten scoorden voor het Emma. Elk doelpunt was een bedrag waard, waarvoor cadeaus voor de speelkamers van het #EmmaKinderziekenhuis werden gekocht. Afgelopen woensdag was het zo ver: de overhandiging!

Lees het verslag met foto's en filmpjes via de link in bio! #steunemma @ajaxfoundation @abnamronl
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed