7 Oct 2014 18:41

Stand van Salland met Burgmeester Ton Strien van de gemeente Olst - Wijhe te gast. 

Maandag 6 oktober van 19:00 – 20:00 was de eerste uitzending van het nieuwe programma Stand van Salland op Airplayradio te horen. Stand van Salland” is een informatief radioprogramma wat gepresenteerd word door Via Mathijssen . Iedere week is er een thema, die van te voren aan de luisteraars wordt medegedeeld en ook staat vermeld in de kalender op de website www.standvansalland.nl .

Iedere uitzending zijn er gasten aanwezig om de vragen te beantwoorden en het geven van tips & tricks. Luisteraars kunnen de hele week (en tijdens de uitzending) reageren of vragen stellen over het thema via twitter, facebook en mail. Tijdens de eerste uitzending van 6 oktober was de burgemeester van de gemeente Olst – Wijhe Ton Strien te gast.


media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Stefan van Riel

Raalte Overijssel

Levensgenieter,Muziek,Film,Nieuws en sportfanaat. Presentator/verslaggever @Airplaysport en tehnicus Stand van Salland @Airplayradio. Voetb

web www.airplayradio.nl

navigation
SPOC Wijhe partners  gaven vanmiddag sportieve aftrap voor nog meer samenwerking . #Wijhe Stand van Salland met Burgmeester Ton Strien van de gemeente Olst - Wijhe te gast.
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed