26 Jul 2017 10:06

Laatste veterinaire keuring voordat we gaan springen. Alle paarden waren fit to complete #JiansungTeam #preparingforthechinagames 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Tim Lips

Made

Horseback riding - Eventing - Olympian

web www.timlips.nl

navigation
Ook al is dit een oefenwedstrijd, zijn we zeer tevreden hoe de combinaties  door de technische cross gingen. Omdat we om 7 uur al klaar waren viel de hitte nogal mee!
Wel heb ik net m'n kookpunt bereikt door het springparcours op te bouwen met 41 graden (gevoelstemperatuur 49 graden)😨 #afkoelen #JiansungTeam #PreparingForTheChinaGames Laatste veterinaire keuring voordat we gaan springen. Alle paarden waren fit to complete #JiansungTeam #preparingforthechinagames "De Kogel is door de kerk", de combinaties die het Jiansung team gaan vertegenwoordigen tijdens de China Games zijn bekend. Na iets meer dan 3 jaar begeleiden komt het einddoel nu ineens wel heel dichtbij. Het was een heavy dag, omdat we 3 ruiters van ons team teleur moesten stellen dat ze niet in het 4 koppige team opgenomen zijn voor de Games. Ze zaten er dicht bij, dus dan is dat nieuws brengen niet leuk😔.
Het team zal bestaan uit de volgende combinaties;
Boa met Corona
Frank met Thalia
Alex met Diretty
Wind met Flandia
Reserve paard; Zoef
( dit zijn de Europese namen, ik bespaar jullie de Chinese😉) #JiansungTeam #chinagames
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed