19 May 2018 18:22

Foutloze cross maar 0.10sec buiten de tijd. Daardoor gezakt naar de 4de plaats. Natuurlijk is dat balen, maar het is geen schande om achter drie 4* winnaars te eindigen. De tijd stond wederom enorm krap, maar alles liep super. Bayro gaf me een goed gevoel! Het is was voor mij een eer om hier in het prachtige Event Rider Masters Wiesbaden te mogen rijden. We zijn klaar voor Luhmuhlen de 4* over een paar weken. Leuk dat de teamleden me thuis ook nauwlettend volgen. bedankt voor het filmpje. Kan ik op de terugweg naar huis, kijken waar ik die secondes nog had kunnen pakken😉😅  



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Tim Lips

Made

Horseback riding - Eventing - Olympian

web www.timlips.nl

navigation
Bayro foutloos en precies binnen de tijd. 😅 Hij liep een fijne foutloze ronde, al stond de tijd echt krap. Richting de laatste lijn keek ik op de klok en zag dat we nog 20 sec. hadden, dus dacht dat het haalbaar moest zijn als ik maar m’n hoofd erbij hou. Morgen begint de cross om 15.30u en wij zijn weer als 23ste om 16.42u.
Weer live te volgen op:
www.eventridermasters.tv Foutloze cross maar 0.10sec buiten de tijd. Daardoor gezakt naar de 4de plaats. Natuurlijk is dat balen, maar het is geen schande om achter drie 4* winnaars te eindigen. De tijd stond wederom enorm krap, maar alles liep super. Bayro gaf me een goed gevoel! Het is was voor mij een eer om hier in het prachtige Event Rider Masters Wiesbaden te mogen rijden. We zijn klaar voor Luhmuhlen de 4* over een paar weken. Leuk dat de teamleden me thuis ook nauwlettend volgen. @sanne__dejong bedankt voor het filmpje. Kan ik op de terugweg naar huis, kijken waar ik die secondes nog had kunnen pakken😉😅 @eventridermasters @sapsports Na zo’n weekend kan ik alleen maar genieten en dankbaar zijn met mijn hele team om mij heen, incl Bayro natuurlijk!! Fijn Pinksteren iedereen en tot morgen in Eventing Hulsberg.

Congrats to Ingrid Klimke and @sap Hale Bob OLD for winning! #ERM #Wiesbaden
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed