Jij en vijf kilometer Vondelpark. Dat zijn de ingrediënten voor Vondelgym's Fast Five, onze maandelijkse 5km run. Je kunt meedoen voor de gezelligheid, omdat je benieuwd bent hoe je er op dit moment voor staat of om keihard te racen. Mag allemaal! Kom rennen, is leuk. 13:00 uur Vondelgym West. Inschrijven via Virtuagym onder de knop Clinics en fysio. 📸: @annemariedekkerphotography
16 Oct 2017 20:37

Jij en vijf kilometer Vondelpark. Dat zijn de ingrediënten voor Vondelgym's Fast Five, onze maandelijkse 5km run. Je kunt meedoen voor de gezelligheid, omdat je benieuwd bent hoe je er op dit moment voor staat of om keihard te racen. Mag allemaal! Kom rennen, is leuk. 13:00 uur Vondelgym West. Inschrijven via Virtuagym onder de knop Clinics en fysio. 📸:  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
De foto's van de thaiboksworkout van afgelopen weekend staan online! Link in bio. 😊 
Foto's: @annemariedekkerphotography Jij en vijf kilometer Vondelpark. Dat zijn de ingrediënten voor Vondelgym's Fast Five, onze maandelijkse 5km run. Je kunt meedoen voor de gezelligheid, omdat je benieuwd bent hoe je er op dit moment voor staat of om keihard te racen. Mag allemaal! Kom rennen, is leuk. 13:00 uur Vondelgym West. Inschrijven via Virtuagym onder de knop Clinics en fysio. 📸: @annemariedekkerphotography Tips van @thijshaasnootsports: de squat, 1.0. De 'back-squat' de squat-variatie waarmee je het meeste gewicht kan verplaatsen. De 'back-squat' is de squat die over het algemeen het meest voorkomt, maar ook hier heb je twee variaties: (1.) de 'high bar squat' en de (2.) 'low bar squat'. Voor de meeste mensen is de tweede opties het makkelijkst. Hierbij plaats je de stang niet op je traps, maar op spieren aan de achterkant van de schouder. Pas wel op, want het kan zijn dat je bij deze variatie iets meer naar voren leunt dan bij de eerste variatie. 
Succes! 💪
-
📹: @paulteravest
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed