Zomerse temperaturen komen deze kant op. ☀️ Shop jouw Vondelgym tee en andere Vondelgym gear in de webshop of vraag ernaar bij de balie. 🔥😉 @jilla.tequila -
📸: @iamsukru
12 Apr 2018 08:16

Zomerse temperaturen komen deze kant op. ☀️ Shop jouw Vondelgym tee en andere Vondelgym gear in de webshop of vraag ernaar bij de balie. 🔥😉 .tequila -
📸:  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
“Wij hebben bij @miloeducation niet stilgezeten. En nu gaan wij jullie meenemen in ons verhaal.
Net als dat wij altijd trainers willen verbeteren, zijn we ook bij onszelf continu aan het kijken hoe we ons kunnen verbeteren. En met resultaat.

NAAM. Van Train the Trainers naar MILO Education, omdat het het veel meer is dan enkel het trainen van trainers. Het gaat om een totaalplan van lesgeven, coaching, oefenen, samen sparren en nog veel meer. Van intake tot programmering en daar hoort dan een nieuwe naam bij.

CERTIFICERING. We willen een nieuwe standaard neerzetten. Als trainer zal de rol die je speelt in de samenleving steeds belangrijker worden. We hebben gezocht naar een standaard die zichzelf serieus neemt. Na een aantal gesprekken met EREPS werd duidelijk dat deze partij zich heeft bewezen in andere Europese landen en klaar is om de standaard in Nederland weer recht te trekken. Je bent hierdoor met onze Advanced Personal Trainer opleiding Europees gecertificeerd én erkend. En dat betekent dat je ook een diploma van ons krijgt ;) MEER PRAKTIJK. Omdat de praktijk uiteindelijk is waar het plaatsvindt, gaan we van meer inzetten op praktijkuren. In combinatie met ons online-offline studiemethode kunnen we ons meer focussen op de praktijk, met als gevolg elke drie weken een praktijkbijeenkomst van drie uur. Geen goede scholing zonder doen.

ONLINE BOEK. Elk moment studeren wanneer je wil en waar je wil. Met ons nieuwe online boek van de totale periodisering (de totale opleiding) heb je altijd de praktische kennis en theorie bij de hand. Geen gefrutsel tussen allerlei documenten; een plaats voor al de kennis die je nodig hebt.

LEREN MET ANDEREN. We gebruiken een Facebook groep om met elkaar te sparren over de huiswerkopdrachten zodat je feedback krijgt van trainers voor trainers.

WEEKENDDAG. Niet iedereen heeft de luxe om doordeweeks een dag vrij te plannen. Met waardevolle feedback die we kregen, hebben we besloten om zondag als lesdag aan te bieden.

INSCHRIJVIN Zomerse temperaturen komen deze kant op. ☀️ Shop jouw Vondelgym tee en andere Vondelgym gear in de webshop of vraag ernaar bij de balie. 🔥😉 @jilla.tequila -
📸: @iamsukru @deargoodmorning schrijft over angst. Haar angst. Maar ook met tips hoe om te gaan met angst! Je leest het in haar nieuwe blog. Link in bio en verhaal! 👀
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed