Zaterdag 26 mei om 13 uur is er in Oost een hele interessante presentatie voor alle Vondelgymleden die een marathon willen lopen. En geen tijd hebben om uren en uren te trainen. Wel pittig willen trainen, maar dan nooit meer dan 14 kilometer. En willen leren over trainen op hartslag én over de zegeningen van goed ademhalen. Kom! Martijn Rodijk (@njoyergy) gaat je er alles over vertellen. Aanmelden via de app. Vragen? Mail klaas@vondelgym.nl.
-
📸: @david.stegenga
9 May 2018 15:03

Zaterdag 26 mei om 13 uur is er in Oost een hele interessante presentatie voor alle Vondelgymleden die een marathon willen lopen. En geen tijd hebben om uren en uren te trainen. Wel pittig willen trainen, maar dan nooit meer dan 14 kilometer. En willen leren over trainen op hartslag én over de zegeningen van goed ademhalen. Kom! Martijn Rodijk () gaat je er alles over vertellen. Aanmelden via de app. Vragen? Mail klaas.nl.
-
📸: davvvvv iiiiiid.stegenga 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
Een hele fijne variatie op de push-up. En nu gewoon zoals de echte mannen vanaf de volledige voorligsteun. Oftewel op de handen en de tenen. Maar in dit geval met elastiek!

Het elastiek fungeert als een soort van vangnet voor je bovenlijf en zorgt er daarbij voor dat je ellebogen niet naar buiten flaren in de push-ups.

Hoe dikker het elastiek, hoe meer hulp je krijgt. En hoe lastiger het wordt om überhaupt bij de grond te komen. Ook met de plaatsing van het elastiek kun je spelen. Hoe hoger het elastiek op de bovenarm hoe meer hulp je krijgt.

Verder blijft het principe het zelfde. Zorg ervoor dat je schouders licht over je handen heen hellen in de bovenpositie. Billen en buik aan, en laat gecontroleerd je ellebogen langs je lijf buigen. Waarnaar je de grond vanuit die plank positie weer weg duwt. Zoals je een enge vent in een donker steegje van je af zou duwen. 
Veel plezier! @perfuel_laska
-
📹: @paulteravest Zaterdag 26 mei om 13 uur is er in Oost een hele interessante presentatie voor alle Vondelgymleden die een marathon willen lopen. En geen tijd hebben om uren en uren te trainen. Wel pittig willen trainen, maar dan nooit meer dan 14 kilometer. En willen leren over trainen op hartslag én over de zegeningen van goed ademhalen. Kom! Martijn Rodijk (@njoyergy) gaat je er alles over vertellen. Aanmelden via de app. Vragen? Mail klaas@vondelgym.nl.
-
📸: @david.stegenga @vondelfysio biedt nu ook Shiatsu aan!
Heb je geen idee wat het is? Bekijk dan even het blogje op de website.
"Door regelmatig een Shiatsu behandeling te ondergaan voorkom je blessures, maar als het dan toch voor komt dat je je polsen, rug of schouders overbelast hebt tijdens het sporten dan kan Shiatsu ervoor zorgen om het beginnende pijntje te laten oplossen voordat het een blessure kan worden".
members mentioned
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed