Samen sporten, uitgedaagd worden en afzien zijn gouden ingrediënten voor teambuilding. Stel jezelf op de proef en kom met je collega’s sporten bij ons in de gym, of gewoon op kantoor. 🏋️‍♂️ Meer informatie hierover vind je op de website: www.vondelgym.nl/bedrijven of stuur een mailtje naar twan@vondelgym.nl.
23 May 2018 19:07

Samen sporten, uitgedaagd worden en afzien zijn gouden ingrediënten voor teambuilding. Stel jezelf op de proef en kom met je collega’s sporten bij ons in de gym, of gewoon op kantoor. 🏋️‍♂️ Meer informatie hierover vind je op de website: www.vondelgym.nl/bedrijven of stuur een mailtje naar twan.nl. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
"Weeronline voorspelt 27 graden, KNMI 26 of 27. Warm wordt het zondag hoe dan ook. Dat betekent dat de marathonloper keuzes moet maken. Rustig aan beginnen? 
Mijn instinct zegt: “Fuck it, de dood of de gladiolen. Gewoon gaan voor die sub 3:15. Wie weet?” Mijn verstand zegt: “Zie deze marathon maar als een lange trainingsloop, geniet van het weer en hou je niet bezig met tijd.” Tja." Nieuw blog van @klaasboom! Link in bio. 😁☀️🔥
-
📸: @david.stegenga Samen sporten, uitgedaagd worden en afzien zijn gouden ingrediënten voor teambuilding. Stel jezelf op de proef en kom met je collega’s sporten bij ons in de gym, of gewoon op kantoor. 🏋️‍♂️ Meer informatie hierover vind je op de website: www.vondelgym.nl/bedrijven of stuur een mailtje naar twan@vondelgym.nl. Een directe rechte knie! @bjornbregy1 en @robertdeleth doen het voor. Kijk je mee? 🙏🏻🔈
-
📹: @paulteravest
tags
No tags yet

info
views
3
posted using
direct link
embed