Dertig voelt eigenlijk best goed, zeker met deze twee aan mijn zijde. Dank voor alle verjaardagswensen! Ik heb het goed gevierd.
13 May 2019 16:32

Dertig voelt eigenlijk best goed, zeker met deze twee aan mijn zijde. Dank voor alle verjaardagswensen! Ik heb het goed gevierd. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Happy birthday to me! Mijn leven als dertiger goed begonnen met een duurloop van 20 kilometer kriskras door Amsterdam. Geen 30 kilometer (zoals ik eigenlijk wilde), wijsheid komt blijkbaar met de jaren. #dirthythirty Dertig voelt eigenlijk best goed, zeker met deze twee aan mijn zijde. Dank voor alle verjaardagswensen! Ik heb het goed gevierd. Morgen mijn eerste 1500 meter wedstrijd ooit op de baan bij @olympus70 . Wat begon als een grapje neemt nu toch wel iets serieuzere vormen aan en ik heb me zelfs laten verleiden door een paar spikes. Maar of ik ze morgenavond verkies boven mijn VaporFly’s, daar ga ik eerst nog een nachtje over slapen. Als dat lukt. Want: nieuwe dingen doen is spannend. Maar wie hou ik voor de gek, ik kan al-tijd slapen (klop het nu meteen af oké). Wat zouden jullie doen? #nikerunning #olympus70
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed