Met veel plezier werk ik elke dag aan mijn missie om mensen te helpen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Het is fantastisch om nieuwe concepten en boeken te bedenken, zoals recent de nieuwe serie Dagboeken. Maar het allermooiste aan mijn werk, blijft het lezen van jullie verhalen. Elke week zitten er wel weer een paar in mijn mailbox. Ze zijn te mooi om niet te delen… Ik wil jullie daarom graag vragen om je verhaal te delen via elma@elmavanvliet.nl. We werken momenteel hard aan een prachtige nieuwe website en het zou geweldig zijn als we jouw verhaal daar een plekje mogen geven!
8 Dec 2016 17:49

Met veel plezier werk ik elke dag aan mijn missie om mensen te helpen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Het is fantastisch om nieuwe concepten en boeken te bedenken, zoals recent de nieuwe serie Dagboeken. Maar het allermooiste aan mijn werk, blijft het lezen van jullie verhalen. Elke week zitten er wel weer een paar in mijn mailbox. Ze zijn te mooi om niet te delen… Ik wil jullie daarom graag vragen om je verhaal te delen via elma.nl. We werken momenteel hard aan een prachtige nieuwe website en het zou geweldig zijn als we jouw verhaal daar een plekje mogen geven! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
#Repost @koenscape
・・・
Mooi cadeautje gemaakt voor mama 📸💕 #elmavanvliet #lievemama #watikjegraagwilzeggen #memories #photograph #polaroid #minime #backtothefuture #swimming #kid #happy Met veel plezier werk ik elke dag aan mijn missie om mensen te helpen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Het is fantastisch om nieuwe concepten en boeken te bedenken, zoals recent de nieuwe serie Dagboeken. Maar het allermooiste aan mijn werk, blijft het lezen van jullie verhalen. Elke week zitten er wel weer een paar in mijn mailbox. Ze zijn te mooi om niet te delen… Ik wil jullie daarom graag vragen om je verhaal te delen via elma@elmavanvliet.nl. We werken momenteel hard aan een prachtige nieuwe website en het zou geweldig zijn als we jouw verhaal daar een plekje mogen geven! Sommige kinderen beginnen gewoon bij hun eigen naam of bij boom, roos of vis. Hier werd de vraag gesteld: "Mama, hoe schrijf ik hansjepansjekevertje?" I love it..
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed