Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel net. Dank je wel @stoffigpakhuis voor je tijd en enthousiasme! 
#diy #presents #creatingwithlove
21 Apr 2018 16:14

Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel net. Dank je wel voor je tijd en enthousiasme!
#diy #presents #creatingwithlove 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Moederdag komt eraan! 
Voor mama is een cadeauboek om je moeder te laten weten dat ze belangrijk ze voor je is. Met dit boekje maak je op een eenvoudige, leuke en originele manier een persoonlijk cadeau. Door het beantwoorden van de vragen en het maken van de creatieve opdrachten in het boek maak je in korte tijd een uniek en blijvend bedankje voor jouw moeder. In het boek vind je verder mooie en inspirerende uitspraken en ruimte om foto’s en herinneringen in te plakken. 
Meedoen kan door in een reactie te laten weten waarom jouw moeder bijzonder is.. De winnaar wordt maandag 23 april bekend gemaakt #winactie #moederdag #voormama Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel net. Dank je wel @stoffigpakhuis voor je tijd en enthousiasme! 
#diy #presents #creatingwithlove Bedankt voor alle mooie reacties.. daaruit blijkt maar weer dat moeders zo bijzonder zijn en dat af en toe ook moeten horen. 
@rianneguijt, gefeliciteerd! Jij wint het boekje ‘voor mama’ , dat je kunt vullen met alle leuke verhalen voor en over haar. Veel plezier met invullen én geven! 
#moeders #voormama #moederdag
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed