22 Aug 2018 16:13

 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
De mooiste herinneringen maak je zonder Wi-Fi. 
Ik vergeet het wel eens. Hoe belangrijk het voor me is om soms helemaal niets te moeten, maar alles te mogen. Nergens te hoeven zijn en voor niemand iets te hoeven betekenen. Gewoon op kunnen staan en kijken wat de dag brengt. 
Op vakantie merk ik altijd pas hoeveel ballen ik in de lucht hou. En wat voor effect dat op mijn ritme en soms ook mijn humeur heeft. Ik heb vaak het gevoel dat ik het allemaal nét niet rond regel. Het gevoel dat ik niet genoeg tijd heb om alles te doen wat ik wil en moet doen. En dus mensen en mezelf teleurstel. 
De eerste dagen van de vakantie ben ik nog druk in mijn hoofd en check mijn telefoon vaak. Dat zit er een soort van ingebakken. Ik denk dat ik bang ben dat ik tóch iets belangrijks vergeten ben. En het is een gewoonte, dat checken van mijn telefoon. Pas als ik niet aan het werk ben, merk ik pas hoe vaak ik dat eigenlijk doe. 
En dan is er altijd dat moment dat ik langzamer begin te lopen, vaker begin te lachen, de tijd neem om 40 bommetjes te maken (ja, mét onwijs hoge spetters) en me realiseer dat er geen plek ter wereld is waar ik liever zou zijn. Dat is ook het moment dat ik mijn telefoon in een hoek gooi. Omdat ik met de mensen ben die ik liefheb. En ik eigenlijk niets anders wil doen dan de tijd die heb samen met hen doorbrengen. En dan niet een beetje tijd maar tijd waarin ik échte aandacht heb. Om te luisteren. Om te kletsen of samen dingen te doen. Om speurtochten te verzinnen, mee doen met een zelf verzonnen spel of samen een broodje te gaan eten. En dat het me dan écht niet kan schelen dat het uitkiezen van het perfecte broodje 15 minuten duurt. 
Het grappige is dat de wereld, zoals altijd trouwens, gewoon zonder mij door draaide tijdens de vakantie. En dat alles wat zo belangrijk leek voordat ik wegging dat eigenlijk niet was. Daarvoor hoef ik alleen maar naar de foto’s van de vakantie te kijken. Foto’s waar ik met een verbrande neus té blij in de camera kijk. 
Het enige waa "Zusjes, vriendinnen en partners 👯‍♀ Je kunt je voorstellen dat we al heel wat hebben meegemaakt samen en dat we ontzettend gek zijn op elkaar 💕 Dit mooie boekje gaan wij de komende tijd beide invullen en daarna aan elkaar geven. Hoe leuk is dat? Hiermee creëeren we een bijzonder kado voor elkaar wat we voor altijd kunnen bewaren (boekje is gemaakt door @elmavanvliet 💕)" Super benieuwd hoe jullie het vinden om het ingevulde boekje te krijgen.. thanks @gowiththeglow.nl 
#kadotip #voormijnzusje #liefdevolboekje
tags
No tags yet

info
shared on
views
9
posted using
direct link
embed