Wow! Dat was een mooie dag gisteren. Ik was spreker op het bij het @kamillenorge in Tromsø. Een weekend waar vriendinnen een weekend lang konden kiezen uit sessies met inspirerende sprekers, nieuwe sporten uitproberen en bijkletsen met lekker eten en drinken. Even tijd voor jezelf en elkaar. En ik doe het de laatste tijd steeds een beetje meer, maar het was prachtig om te merken dat als je jezelf kwetsbaar opstelt op een podium, je dat direct terugkrijgt in de antwoorden uit de zaal.
21 Oct 2018 08:06

Wow! Dat was een mooie dag gisteren. Ik was spreker op het bij het in Tromsø. Een weekend waar vriendinnen een weekend lang konden kiezen uit sessies met inspirerende sprekers, nieuwe sporten uitproberen en bijkletsen met lekker eten en drinken. Even tijd voor jezelf en elkaar. En ik doe het de laatste tijd steeds een beetje meer, maar het was prachtig om te merken dat als je jezelf kwetsbaar opstelt op een podium, je dat direct terugkrijgt in de antwoorden uit de zaal. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Bye Bye  @buchmesse ! Thanks for a great time. See you next year! Wow! Dat was een mooie dag gisteren. Ik was spreker op het bij het @kamillenorge in Tromsø. Een weekend waar vriendinnen een weekend lang konden kiezen uit sessies met inspirerende sprekers, nieuwe sporten uitproberen en bijkletsen met lekker eten en drinken. Even tijd voor jezelf en elkaar. En ik doe het de laatste tijd steeds een beetje meer, maar het was prachtig om te merken dat als je jezelf kwetsbaar opstelt op een podium, je dat direct terugkrijgt in de antwoorden uit de zaal. 𝗦𝗮𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘁𝗲 - 𝘀𝘁𝗮𝘆 𝘁𝘂𝗻𝗲𝗱
Organiseer jij ook een 𝘃𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 op 𝟵 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿? 
Ik weet het. We zijn allemaal druk. En dan moet December nog beginnen: Het leek mij een geweldig idee om een vriendinnen avond te organiseren voordat alle drukte losbarst. En dan niet alleen met mijn eigen vriendinnen, maar een avond waarop er door héél Nederland groepjes vriendinnen afspreken. Om samen bij te kletsen, de slappe lach te krijgen en vooral even niets te moeten. Behalve dan een fijne avond hebben. Want tijd samen is écht de nieuwe luxe. En ja, dat moet je plannen, anders komt het er niet van. En als het dan lukt, is het onbetaalbaar.
Om de avond van 9 November nóg leuker te maken, geef ik speciaal vóór die dag/avond 100 van de 𝗩𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗤𝘂𝗶𝘇 weg die je samen kunt spelen. 
Het lijkt me écht top als er die dag massaal vriendinnen avonden worden georganiseerd. En natuurlijk bepaal jij zelf met welke vriendinnen en waar je de 9de afspreekt.
Je kunt de quizzen winnen van 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟵 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 𝘁𝗼𝘁 𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 via mijn Facebook of Instagram. 
Stay tuned, meer informatie over deze 𝘄𝗶𝗻𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲 op onze socials...
𝘋𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘻𝘦 ‘𝘴𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘦’ 𝘮𝘦𝘵 𝘫𝘦 𝘷𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘭𝘪𝘦𝘧
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed