Vandaag 15kilometer Roparun training met onze geweldige, maffe, toffe, gemotiveerde brabo's en hier en daar een ander soort erbij maakt het geheel tot een waanzinnig team. Een KEESJE heeft deze training ons ook opgeleverd. πŸŒžπŸŒžπŸ’¨πŸ’¨πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸƒπŸΌπŸƒπŸΌπŸƒπŸΌik heb genoten. En wat een prachtige route. @altijdeentjeteveel
12 Mar 2017 14:37

Vandaag 15kilometer Roparun training met onze geweldige, maffe, toffe, gemotiveerde brabo's en hier en daar een ander soort erbij maakt het geheel tot een waanzinnig team. Een KEESJE heeft deze training ons ook opgeleverd. πŸŒžπŸŒžπŸ’¨πŸ’¨πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸƒπŸΌπŸƒπŸΌπŸƒπŸΌik heb genoten. En wat een prachtige route.  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Done de Pannenkoekloop 2017 Westerschouwen, hij was geweldig met de killer meeuwenduinen erin was het een pittig rondje. Weer leuk om diverse hardlopers te zien en kort te spreken. Doel was vandaag 1:30 dat is prima gelukt, en op beeld vast gelegd door mn liefje @iris_1975 Zo leuk dat je er was kanjer ❀ nu zen op de bank en morgen de Roparun training. Vandaag 15kilometer Roparun training met onze geweldige, maffe, toffe, gemotiveerde brabo's en hier en daar een ander soort erbij maakt het geheel tot een waanzinnig team. Een KEESJE heeft deze training ons ook opgeleverd. πŸŒžπŸŒžπŸ’¨πŸ’¨πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸƒπŸΌπŸƒπŸΌπŸƒπŸΌik heb genoten. En wat een prachtige route. @altijdeentjeteveel Witte benen, blote armen wat was het een genot afgelopen zaterdag de pannenkoekenmolenloop sneller binnen dan gedacht ik was tevreden, met een mooie haklanding op het einde, krijg je als je wat vermoeid bent en tempo verhoogd vlak voor de finish. Heerlijk om na de finish @iris_1975 te zien. ❀ De pannenkoek met een flinke dot stroop smaakte erg goed. Op naar de 2018 editie.
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed