Roparun team training in Limburg vandaag met #team52 @altijdeentjeteveel wat een weertje 🌞🌞erbij, goed gezelschap wat wil je nog meer op zondag 🤔. Als klap op de training de Cauberg met z'n alle opgelopen en gefietst. Training afgemaakt met een ☕️🍻Thuis komen en een heerlijke risotto voorgeschoteld krijgen en een #piraat on the side. Nu beentjes op de bank. #team52 #roparun2017 #roparunner #roparuntraining #limburg #cauberg #lattemacchiato #beer #genieten #trots #fit #stravarun #RKapp #asics #tomtommysports #tomtomrunner Conditie en staat van zijn oprit moment in het jaar ik ben er blij mee, ik zie de Roparun met vertrouwen tegemoet.
9 Apr 2017 18:32

Roparun team training in Limburg vandaag met #team52 wat een weertje 🌞🌞erbij, goed gezelschap wat wil je nog meer op zondag 🤔. Als klap op de training de Cauberg met z'n alle opgelopen en gefietst. Training afgemaakt met een ☕️🍻Thuis komen en een heerlijke risotto voorgeschoteld krijgen en een #piraat on the side. Nu beentjes op de bank. #team52 #roparun2017 #roparunner #roparuntraining #limburg #cauberg #lattemacchiato #beer #genieten #trots #fit #stravarun #RKapp #asics #tomtommysports #tomtomrunner Conditie en staat van zijn oprit moment in het jaar ik ben er blij mee, ik zie de Roparun met vertrouwen tegemoet. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Home alone, time for pizza and beer. #blondejacoba #slotoostende #geniet #homealone #weekend #enjoythegoodlife Roparun team training in Limburg vandaag met #team52 @altijdeentjeteveel wat een weertje 🌞🌞erbij, goed gezelschap wat wil je nog meer op zondag 🤔. Als klap op de training de Cauberg met z'n alle opgelopen en gefietst. Training afgemaakt met een ☕️🍻Thuis komen en een heerlijke risotto voorgeschoteld krijgen en een #piraat on the side. Nu beentjes op de bank. #team52 #roparun2017 #roparunner #roparuntraining #limburg #cauberg #lattemacchiato #beer #genieten #trots #fit #stravarun #RKapp #asics #tomtommysports #tomtomrunner Conditie en staat van zijn oprit moment in het jaar ik ben er blij mee, ik zie de Roparun met vertrouwen tegemoet. Soms lijkt het vanzelf te gaan. Tempo zat er goed in vanavond. Ondanks de hooikoorts en temperatuur erg tevreden met mijn rondje. #tempo #raceschoenen #adidasboost #adizeroboston #tomtomrunner #tomtommysports #stravarun #RKapp #runkeeper #strava #zeelandrunning #runningsjors #zeeland #roparunner #roparun2017 #aetv #team52
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed