Wat leuk om te zien dat zoveel mensen n.a.v mijn vlog van zondag ook de nieuwe C'est Magique BB crème van @lorealmakeup hebben uitgeprobeerd en net zo enthousiast zijn😄. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hiervoor dus nooit een BB cream gebruikt had (jep mega beauty queen hier ;-). En ik moest even nadenken wat het ook alweer was. Dit is dus een dagcrème met een kleurtje én factor 20. Dit is ideaal voor naturelle types zoals ik want het is heel makkelijk met je vingers aan te brengen zoals je dat ook doet met je dagcrème. Handig voor als je weinig tijd hebt. Het verzorgt en laat je huid licht glanzen en hij blend heel mooi met je huid, kijk maar in mijn stories voor een video en een 50% % kortingscode. Hier zie je het resultaat. Links is met crème en rechts zonder waar je mijn pigmentvlekjes nog duidelijk kunt zien. Ik word erg blij van het subtiele verschil. Want mijn gezicht hoeft dagelijks niet helemaal dichtgesmeerd te zijn met concealer, foundation en poeder. Maar helemaal niks erop vind ik ook zo kaal. P.s voor alle dm’s: ik heb de kleur medium gebruikt.
#Make-upTip #nofilter #BBcreamloreal #pigmentvlekken #Sannycollab #ad
20 Jun 2019 19:48

Wat leuk om te zien dat zoveel mensen n.a.v mijn vlog van zondag ook de nieuwe C'est Magique BB crème van hebben uitgeprobeerd en net zo enthousiast zijn😄. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hiervoor dus nooit een BB cream gebruikt had (jep mega beauty queen hier ;-). En ik moest even nadenken wat het ook alweer was. Dit is dus een dagcrème met een kleurtje én factor 20. Dit is ideaal voor naturelle types zoals ik want het is heel makkelijk met je vingers aan te brengen zoals je dat ook doet met je dagcrème. Handig voor als je weinig tijd hebt. Het verzorgt en laat je huid licht glanzen en hij blend heel mooi met je huid, kijk maar in mijn stories voor een video en een 50% % kortingscode. Hier zie je het resultaat. Links is met crème en rechts zonder waar je mijn pigmentvlekjes nog duidelijk kunt zien. Ik word erg blij van het subtiele verschil. Want mijn gezicht hoeft dagelijks niet helemaal dichtgesmeerd te zijn met concealer, foundation en poeder. Maar helemaal niks erop vind ik ook zo kaal. P.s voor alle dm’s: ik heb de kleur medium gebruikt.
#Make-upTip #nofilter #BBcreamloreal #pigmentvlekken #Sannycollab #ad 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanny Verhoeven

Amsterdam

Presentatrice | Youtuber | Model Volg hier mijn zoektocht naar Geluk! Een programma over bewustzijn en persoonlijke groei.

web sannyverhoeven.nl

navigation
''Hoe het is nou om twee jaar achter elkaar zwanger te zijn?'' Dat vragen veel mensen me. Nou er is een mentaal en een fysiek antwoord: Natuurlijk is het voor je lichaam vrij intens, want je bent helemaal slap en verweekt na je zwangerschap en vervolgens krijg je opnieuw hormonen waardoor je nog zwakker wordt, dat heb ik vooral gemerkt aan verslapte bloedvaten wat resulteerde in spataderen die onwijs kriebelen. Daarom heb ik in tegenstelling tot zwangerschap 1 veel aan krachttraining gedaan. Dit hielp vooral om mijn rug en benen sterk te houden en Charlie Fay te kunnen blijven dragen, zelfs nu nog. Daarnaast kreeg ik last van bekkeninstabiliteit, waardoor ik in trimester 3 niet langer dan 10 minuten kon lopen, maar gelukkig leerde ik van mijn super fysio Jody van @defysiostudio dat pijn absoluut niet bij zwanger zijn hoort, en zij heeft me er zo goed als helemaal van af gekregen! 
Mentaal gezien was het wel een stuk zwaarder omdat we 10 maanden lang gebroken nachten hadden.  Ja dat was wel even overleven en die verminderde weerstand wat me een longontsteking opleverde was ook niet zo gezellig. Maar aan de andere kant bleek de overgang van ontzwangeren naar weer opnieuw zwanger helemaal niet zo groot. Je zit al vol met alle hormonen die je nodig hebt. Er is maar 1 week geweest dat ik echt compleet in de war was van die nieuwe hormooncocktail. Lekker veel lopen janken en bitchen (🥴 sorry @Jorgruis). Maar verder veranderde er weinig in mijn hoofd. Wat ik wel vreselijk heb gemist is uitgaan. Ik heb welgeteld 3 wijn en 1 ADE feestje meegepakt en toen was het alweer voorbij. En voor iemand die graag even los gaat op de dansvloer was dat wel even afkicken. Uitgaan zonder alcohol moet ook kunnen dacht ik, maar ik voel me zo kwetsbaar met zo'n kleintje in m'n buik dat ik andere mensen niet echt trok. Ik heb wel eens verlangd naar een hoepelrok om me te beschermen haha. Gelukkig heb ik wel zo'n beetje elke ochtend in de keuken staan dansen met mijn 2 liefies.  Achteraf viel h Wat leuk om te zien dat zoveel mensen n.a.v mijn vlog van zondag ook de nieuwe C'est Magique BB crème van @lorealmakeup hebben uitgeprobeerd en net zo enthousiast zijn😄. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hiervoor dus nooit een BB cream gebruikt had (jep mega beauty queen hier ;-). En ik moest even nadenken wat het ook alweer was. Dit is dus een dagcrème met een kleurtje én factor 20. Dit is ideaal voor naturelle types zoals ik want het is heel makkelijk met je vingers aan te brengen zoals je dat ook doet met je dagcrème. Handig voor als je weinig tijd hebt. Het verzorgt en laat je huid licht glanzen en hij blend heel mooi met je huid, kijk maar in mijn stories voor een video en een 50% % kortingscode. Hier zie je het resultaat. Links is met crème en rechts zonder waar je mijn pigmentvlekjes nog duidelijk kunt zien. Ik word erg blij van het subtiele verschil. Want mijn gezicht hoeft dagelijks niet helemaal dichtgesmeerd te zijn met concealer, foundation en poeder. Maar helemaal niks erop vind ik ook zo kaal. P.s voor alle dm’s: ik heb de kleur medium gebruikt.
#Make-upTip #nofilter #BBcreamloreal #pigmentvlekken #Sannycollab #ad 21 juni! De langste dag van het jaar.  Meer zon = meer energie! In de zomer ga je open (hopelijk ik ook😜)#dezefotoisnietvanvandaaghoor
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed