👏👏👏HENKIE 👏👏👏 Henkie bij de huldiging van zijn fokker: Henk(ie) Hekkert!
HENKIE🙌
🥈voor Frank Hosmar en naar het WK in Tryon! 🥈 #proudtrainer
🥉BRONZE FOR AQIEDO🥉

Aqiedo liep super goed. Hij heeft de laatste tijd mega de stijgende lijn te pakken. Technisch was het nooit zo’n probleem, maar hij moest leren wat het was om in de ring te lopen. Het lijkt er op of Aqiedo het echt leuk gaat vinden. En dan gaat het goed. Ik denk nooit na over verwachtingen, maar ik ben super blij mee met brons. Leuk.
🌟 New PR: 79% at the Dutch Championships!🌟
#Repost @dressuurmagazine with @get_repost
・・・
Happy tuesday moments! 🐎 Onze covergirl @a_cornelissen en Zephyr genieten regelmatig van een lekker galopje buiten! Jij ook? #happymoments #tuesday #dressuur #dressuurpaard #training #horsesofinstagram #horses #paarden #equestrian foto: @made_by_jessy_photography
Aqiedo en Zephyr in De Paardenkrant van deze week!🤩
Twee van mijn toppers in de In de Strengen! 😍😍
Wat een gezelligheid en drukte op de Eper Paardenvierdaagse! Zephyr deed het weer top👌
HENKIE, GOVERNOR AND GOODMAN TO LAST @ermeloyh SELECTION TRIAL. ⭐️⭐️⭐️Hoppa! Alle drie door naar de vierde (en laatste) WK selectie: Henkie, Governor en Goodman⭐️⭐️⭐️
✨Nieuwe folder met Fleau de Baian en Kayne✨

Voor meer informatie: www.arisvanmanen.nl
Afscheidsetentje Mazarine! Dat twee weekjes trainen en werken werden een paar maanden meer..;) stuk of 7..🙈 nu nog even n backpack reisje naar Sri Lanka. Have fun! En tot in juli!
🔥🔥HENKIE🔥🔥 Henkie voor rijdbaarheid, nuchterheid, werklust, hardheid én bloedspreiding in de dressuurpaardenfokkerij.
Goedgekeurd✅ Kayne (Governor x Rousseau)
2 jarige Lars (Henkie x Ampère x Cocktail)😍😍😍
⭐️super groom Eline⭐️ Altijd keihard aan het werk, ook met deze hitte⚡️
✨FIRST KWPN APPROVED STALLION BY GOVERNOR✨

Van sommige paarden kan je niet genoeg krijgen: Kayne (Governor x Rousseau x Krack C) gefokt door Lineke Bennink en Jaap de Boer.

De weg naar een KWPN dekbrevet is lang, maar Kayne liep er fluitend doorheen. Als veulen werd hij door Gerard Korbeld (ook de eigenaar van Governor) en Adelinde ontdekt op Veulenveiling Prinsjesdag en was hij de topper van de veiling met een prijs van 38.000 euro.

Vlot liep hij door de drie bezichtigingen van de KWPN Hengstenkeuring en na de 70-daagse voorjaarstest werd Kayne gisteren ingeschreven in het stamboek met 81,5 punten.

Adelinde kan niet wachten om weer zelf met hem aan de slag te gaan: "Vanaf de eerste dag dat hij in training was, heeft hij geen pas verkeerd gezet. Hij wil altijd werken en doet altijd zijn best. Voor mij heeft hij alles: mooi, drie goede gangen en een topkarakter." De KWPN-hengstenkeuringscommissie zag dat net zo: "Kayne is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver met een goed lichaamsgebruik en is zeer goed van ruimte. De draf is goed van ruimte met een achterbeen dat goed te bewerken is. De galop is krachtig, bergop en goed van ruimte. Kayne beweegt met ruim voldoende tot veel souplesse, een goede houding en een goede balans. Als dressuurpaard heeft Kayne veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel." Kayne is beschikbaar bij Stal Aris van Manen (tel.nr: 
06 55701606)
🏅KAYNE KWPN APPROVED WITH 81,5 POINTS🏅

De door Lineke Bennink gefokte Kayne (Governor x Rousseau) van Gerard Korbeld en mij geslaagd met onder andere een 9 voor de stap!
Kayne vanmorgen in de laatste beoordeling van het @kwpn_nederland  verrichtingsonderzoek🤞🤞
Look at this handsome man: Kayne (Governor x Rousseau)🤩
Even languit in de zon na een top weekendje Compiègne! 😎
Happy😊

Blij met Zephyr en Fleau de Baian✅
🥉Go Fleau! 🥉

75,975% voor de Intermédiaire I-kür🎼
My 3 year old stallion is cooler than yours😎

Kayne (Governor x Rousseau): karakter voor een 10🤩

« 1 2 3 4 ... 19 »

Last mentioned in:

All mentions »

European Champion Team & Grand-Prix Special

web www.rabosport.nl/paardensport

statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    6

  • total posts:

    437


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »