Another day, another record๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ 78,51% with Zephyr in the Grand Prix Freestyle at @csitwenteofficial! ๐Ÿ“ธ@digishots
23 Jun 2019 11:03

Another day, another record๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ 78,51% with Zephyr in the Grand Prix Freestyle at ! ๐Ÿ“ธ 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



European Champion Team & Grand-Prix Special

web www.rabosport.nl/paardensport

navigation
#proud

Zephyr wins the CDI3* Grand Prix at @csitwenteofficial ๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ† #twohearts ๐Ÿ“ธ@arndbronkhorsthorsephoto Another day, another record๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ 78,51% with Zephyr in the Grand Prix Freestyle at @csitwenteofficial! ๐Ÿ“ธ@digishots Morgen geef ik een clinic op  @caibeekbergen!

Aanvang: 13.30 uur โฐ
Entree: gratis๐Ÿ’ธ

Meer info: 
Net zoals vorig jaar komt Olympisch dressuuramazone Adelinde Cornelissen naar Beekbergen. Zij verzorgt een spectaculaire show met dressuur en mennen.
Met trainer Claudio Fumagalli van Riant zal Adelinde op zondagmiddag 30 juni een mooie show geven. Ze laten samen zien hoe de training van het dressuurpaard overeenkomsten en misschien ook wel verschillen kent met die van een tweespan paarden. Adelinde komt in de hoofdring met รฉรฉn van haar toppaarden en zal weer een fraai staaltje rijkunst laten zien.
Vorig jaar liet ze zich verleiden om aan het einde van de show de leidsels van een enkelspan ter hand te nemen. Claudio zal haar nu gaan uitdagen om het met een tweespan te proberen. Dat wil je niet missen!
De show is gepland om 13.30 in de grote hoofdpiste van het terrein. Ook op zondag is de entree voor het Paardenspektakel gratis.
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed