zo voelde het toch een beetje vandaag. The End.
19 Nov 2015 19:06

zo voelde het toch een beetje vandaag. The End. media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Het is een bitterzoet gevoel vandaag. Mijn overstap naar Net5. Moeilijk om afscheid te nemen van de KRO NCRV. Tegelijkertijd verheug ik me zeer op de volgende stap in mijn carrière, de stap naar Net5. Binnen de nieuwe koers van deze zender kan ik de maatschappelijke programma's maken die kijkers van mij gewend zijn, maar ook avontuurlijke, meer sportieve series presenteren, zoals The Island. Een verbreding van mijn programmapakket die ook aansluit bij de rest van mijn leven. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking. Het is een mooi moment om bij Net5 aan de slag te gaan, er moet gebouwd worden aan een nieuwe profilering. Een prachtige nieuwe uitdaging.

De komende maanden werk ik nog aan twee programma's voor de KRO NCRV. Van hagelslag naar halal (24nov) en een nieuw seizoen van Hij is een Zij (5jan). Eind januari is mijn eerste programma bij Net5 dan te zien, The Island.

Ik ben de KRO NCRV dankbaar voor alle kansen die ik kreeg, de mooie dingen die ik mocht maken. Zes jaar lang, vier tot zes programma's per jaar. Ik heb ontzettend veel geleerd van mijn collega's. Dat zal ik nooit vergeten. zo voelde het toch een beetje vandaag. The End. Dit is mijn neefje Benjah. Hij houdt van chocola. Toen we even niet opletten harkte hij in recordtempo driekwart van de bruidstaart naar binnen op het huwelijk van mijn broer @klaasboom (die vandaag trouwt met de prachtige @alexplowe). Hier zie je de laatste sporen nog. Feest!
tags
No tags yet

info
shared on
views
1397
posted using
direct link
embed