Throwback. De bretel jaren.
💕
Deze foto werd genomen op de dag van Bobby’s geboorte. Zo nu en dan kijken we naar de foto’s uit die periode. Dat opvallende evenwicht tussen vermoeidheid en voldoening. Slaapwandelend van nieuwe ervaring naar nieuwe ervaring. Onze kraamhulp was een rots in de branding. Een grote, gezellige vrouw met een onuitputtelijke bron aan kennis van baby’s, bakeren, badderen, zorgen. Pas toen ze allang weer weg was realiseerden we ons hoeveel we van haar geleerd hadden. Hoe fijn het was om zo’n stabiel persoon, iemand die wél gewoon weet wat ze doet, in huis te hebben. Zo nu en dan denk ik aan haar, als ik iets doe dat ik van haar geleerd heb. En dat is veel, want na de geboorte van Mozes vroegen we of we weer dezelfde kraamverzorgende konden krijgen. Onze M. die liever geen spotlight op zich heeft, maar die ik toch heel graag nog eens wil bedanken. Ze was twee keer een week in ons leven, op momenten die zo diep gegrift staan in onze herinneringen. Aan de basis van twee levens. Ik denk vaak aan haar. Bijvoorbeeld wanneer ik Mozes als een rugbybal op één onderarm draag, of hem met de greep die M. mij leerde in het bad hang. Als ik ergens kokosolie zie, omdat ze onze baby’s daarmee insmeerde, zoals ze dat in Suriname doen. Pampers heeft nu het initiatief genomen om al die kraamverzorgenden te bedanken. Om een golf van dankbaarheid te creëren met een hashtag: #bedanktKraamverzorgende 
Het maakt niet uit hoe lang geleden het is dat je kraamhulp in huis had. Een kleine ode aan dat mooie beroep.
Mozes en Aäron.
Dit is @harnaamkaur Een vrouw met een baard. Haar verhaal vind je op de site van het onvolprezen @broadlynl Een prachtig account vol verhalen van bijzondere vrouwen. Vaak over bodyshaming, ongelijkwaardigheid en vooroordelen. Er gaat een indrukwekkende kracht uit van die verhalen. Zoek ze maar eens op. Ik zal ook een link in mijn stories zetten.
Fijn weekend, lieve mensen!

foto: @barthoningh
Throwback thursday. Ik wist al wel dat je moet proberen de regenboog aan vers voedsel te eten, maar had geen flauw benul van hoe je groenten snijdt.
Met Mosie. Door Romy. #35mm
Het is even stoeien thuis. Onze kinderen slapen plotseling niet meer zo goed. Mozes krijgt in rap tempo tanden. Bobby gaat voor het eerst een ochtend naar de voorschool. Veel nieuwe prikkels. Ze zijn allebei snip verkouden. Zeven, acht keer per nacht wakker. In zo’n periode probeer ik mijn sportritme goed vast te houden. Trainen geeft energie, zorgt ervoor dat ik toch een beetje scherp de dag door kom, veerkrachtiger en meer optimistisch ben dan wanneer ik niet zou gaan tijdens de weken met een slechte nachtrust. En dat vaste trainingsritme helpt ook de rest van de agenda op orde te houden. 
Hoe vind je tijd voor sport en beweging als je thuis kleine kinderen hebt, is ook één van de hoofdstukken in mijn boek FIT. Niet makkelijk. Wel noodzakelijk. 
foto: @barbellphotography
oh man, dit is echt nog maar één stap verwijderd van een real life Nils Holgersson ervaring
Een uitzonderlijk moment van kalmte in huize wervelwind, deze dagen. #nosleeptillbrooklyn
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Verzamel mensen om je heen die je uitdagen. Maak er wat moois van, lieve mensen!
Mozes, wanneer iemand het speelgoed van zijn zus probeert af te pakken.
Voor @huttenkwark maak ik een serie korte ontbijtinterviews. Op mijn IGtv, en een iets langere versie op @net5nl 
Steeds met mensen die wel een #stevigontbijt kunnen gebruiken, omdat ze aan een bijzondere dag beginnen. De eerste aflevering staat nu in mijn IGtv. Met Lienke de Jong, @deargoodmorning , die elke dag om 7u traint. Waarom eigenlijk? En wat zijn haar afwegingen bij het plaatsen van een dagelijkse foto op instagram? Na het gesprek maakte Lienke gehakt van mij bij een survivalrun. Daar zijn helaas beelden van. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. #kommaaropmetdiedag
Leuk om dit weekend te proberen!

via @fanny_josefine
in de speeltuin. Voor @reeboknl door @cavideo 🤸🏼‍♂️💕
🍉
Dit was een mooie ervaring, zeg! 24 uur lang trainen, leren, luisteren, mediteren, dansen, klimmen, stretchen.... ons #24hoursbemorehuman event met @reeboknl en @vondelgym voelde toch ook een beetje als een sportfeestje voor de aankondiging van onze nieuwe gym; Vondelgym-Zuid. Op de website van @vondelgym kun je alvast inschrijven. Vanaf midden november open!
Als we lachen zitten onze ogen altijd dicht, waarschuwde mijn zusje @marije.boomsma de fotograaf nog. Te laat.

foto: @gertroersma
We zijn vandaag drie jaar getrouwd, Romy en ik. Zo blij met haar, en met wat er in ons leven gebeurde sinds we samen zijn.
Leuk nieuws! Er komt een derde @vondelgym In november openen we de deuren van Vondelgym-Zuid, in Amsterdam. 
Toen we iets meer dan drie jaar geleden de eerste gym openden had ik nooit durven dromen dat zoveel mensen zouden waarderen wat we doen. Dat we met wachtlijsten zouden moeten werken voor onze gyms. Maar dat was nu wel een voorwaarde, voordat we weer een nieuwe gym begonnen. Dat de tweede ook echt solide stond voordat er aan een derde gedacht werd. En natuurlijk dromen mijn partners en ik nu wel eens verder. Voorzichtig. Maar we hebben geen haast. Eerst deze mooie nieuwe uitdaging, in Amsterdam-Zuid, tussen de bedrijven. Spannend weer, en tegelijkertijd heb ik er ontzettend veel zin in.
Ik heb deze video minuten lang herhaald om die eerste stap te bestuderen. Kijk nou! Ongelooflijk.
Mozes 🐵
zo vind ik een training het mooist. Als er hard gewerkt wordt, maar ook gelachen kan worden. Als er nieuwe dingen worden geleerd, en aandacht is voor zwakke punten. En dat je er dan uiteindelijk op een lekkere manier af ligt. Thanks @yoeripegel for cooking up the workout for my friends and me.

« 1 2 3 4 ... 78 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

 • friends:

  0

 • followers:

  64

 • total posts:

  1857


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »