Heel trots te melden dat @yurivangelder zaterdag een Clinic komt geven bij @vondelgym We organiseren elke maand Clinics met topsporters. De Olympische roeiploeg, wereldkampioenen kickboksen, judoka's en allerlei andere autoriteiten kwamen hun kennis delen. De Clinic met Yuri is voor mij persoonlijk belangrijk, omdat mijn post over zijn Lowlands optreden afgelopen zomer, door veel van zijn fans als negatief werd ervaren. Maar wie goed las, zag dat het juist een hoopvol betoog was. Blij dus dat Yuri nu als ervaren topsporter, Olympiër, zijn kennis komt delen met onze leden!
19 Jan 2017 08:56

Heel trots te melden dat zaterdag een Clinic komt geven bij We organiseren elke maand Clinics met topsporters. De Olympische roeiploeg, wereldkampioenen kickboksen, judoka's en allerlei andere autoriteiten kwamen hun kennis delen. De Clinic met Yuri is voor mij persoonlijk belangrijk, omdat mijn post over zijn Lowlands optreden afgelopen zomer, door veel van zijn fans als negatief werd ervaren. Maar wie goed las, zag dat het juist een hoopvol betoog was. Blij dus dat Yuri nu als ervaren topsporter, Olympiër, zijn kennis komt delen met onze leden! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Dit was tot nu het zwaarste dilemma van de dag. Deze toren van een chocoladetaart vóór of na de training eten? 
Dank, lieve dames van @lifeofpieamsterdam voor de heerlijke verjaardagstaart. #verjaardag @tonyschocolonely @vondelgym Heel trots te melden dat @yurivangelder zaterdag een Clinic komt geven bij @vondelgym We organiseren elke maand Clinics met topsporters. De Olympische roeiploeg, wereldkampioenen kickboksen, judoka's en allerlei andere autoriteiten kwamen hun kennis delen. De Clinic met Yuri is voor mij persoonlijk belangrijk, omdat mijn post over zijn Lowlands optreden afgelopen zomer, door veel van zijn fans als negatief werd ervaren. Maar wie goed las, zag dat het juist een hoopvol betoog was. Blij dus dat Yuri nu als ervaren topsporter, Olympiër, zijn kennis komt delen met onze leden! Het waren de perspectiefloze jaren. @debroervanroos en ik stonden urenlang tegen muurtjes geleund. We keken naar voorbijgangers, spuugden zo nu en dan op de grond zonder dat er reden voor was, klaagden over de politiek, prostitueerden onszelf als we honger hadden en fantaseerden over vaste banen. Soms lazen we elkaar weemoedig gedichten voor. We huilden wat, werden dronken, zochten ruzie. Vandaag moest ik denken aan die jaren, juist omdat er een eind aan kwam. Mijn broeder, of eigenlijk de broeder van Roos... of eigenlijk de broer van @dezusvantim draagt vandaag een bundel vol gedichten de wereld in. Gedichten van @debroervanroos , heet het boekje. En ik ben trots op hem. Van zover gekomen. Vanavond lees ik zijn gedichten tot ik huilend in slaap val. Of lachend. Het is soms een klein verschil tussen die twee. #tbt
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed