Proud to support the @amstelveenserc En al even proud dat steeds meer topsporteams hun atleten bij @vondelgym laten trainen. Dat vind ik echt een eer, en een groot compliment voor de gym. We bestaan nu net iets meer dan twee jaar. Ik geniet elke dag weer van de ontwikkelingen rond de gym. Heerlijk om zo te kunnen bouwen, te werken met leuke mensen, en te blijven dromen over de mogelijkheden. Dank aan alle leden, scholen, bedrijven en teams. En aan alle fantastische collega's.
8 Aug 2017 09:09

Proud to support the En al even proud dat steeds meer topsporteams hun atleten bij laten trainen. Dat vind ik echt een eer, en een groot compliment voor de gym. We bestaan nu net iets meer dan twee jaar. Ik geniet elke dag weer van de ontwikkelingen rond de gym. Heerlijk om zo te kunnen bouwen, te werken met leuke mensen, en te blijven dromen over de mogelijkheden. Dank aan alle leden, scholen, bedrijven en teams. En aan alle fantastische collega's. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
hoi Bob. Proud to support the @amstelveenserc En al even proud dat steeds meer topsporteams hun atleten bij @vondelgym laten trainen. Dat vind ik echt een eer, en een groot compliment voor de gym. We bestaan nu net iets meer dan twee jaar. Ik geniet elke dag weer van de ontwikkelingen rond de gym. Heerlijk om zo te kunnen bouwen, te werken met leuke mensen, en te blijven dromen over de mogelijkheden. Dank aan alle leden, scholen, bedrijven en teams. En aan alle fantastische collega's. Wednesday... humpday. Spring er overheen vol enthousiasme, lieve mensen. Fijne dag!
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed