23 Sep 2017 20:19

Ik hou van dit soort verhalen. Mensen die het roer omgooien. In dit geval Hij zag een foto van zichzelf, schrok ervan, en besloot zijn leven een andere koers te geven. Zijn verhaal zie je in de eerste aflevering van 'En daarom sport ik', een online serie die we bij maken, samen met Je vind die eerste aflevering via de link in mijn bio, hierboven. De tweede staat inmiddels ook online, met Ron die de 50 naderde, bang werd vroeg te sterven zoals veel familiegenoten en daarom bij Heineken het goede voorbeeld gaf en ook zijn collega's motiveerde om in beweging te komen.
Elke week een mooi verhaal online, gemaakt door de onvolprezen  



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Omdat ik deze maanden wat minder dik in de tijd zit dan anders, bestaat mijn schema vooral uit oefeningen op eigen lichaamsgewicht. Dingen die je ook buiten de gym kunt doen. Maar aks ik dan toch even een sportschool vind, plak ik graag stiekem een oldskool ijzeroefening aan de workout vast, zoals deze... de Hammer curl. Dol op de klassiekers. 
foto: @annemariedekkerphotography Ik hou van dit soort verhalen. Mensen die het roer omgooien. In dit geval @tim_griek Hij zag een foto van zichzelf, schrok ervan, en besloot zijn leven een andere koers te geven. Zijn verhaal zie je in de eerste aflevering van 'En daarom sport ik', een online serie die we bij @vondelgym maken, samen met @de_atleetfabriek Je vind die eerste aflevering via de link in mijn bio, hierboven. De tweede staat inmiddels ook online, met Ron die de 50 naderde, bang werd vroeg te sterven zoals veel familiegenoten en daarom bij Heineken het goede voorbeeld gaf en ook zijn collega's motiveerde om in beweging te komen.
Elke week een mooi verhaal online, gemaakt door de onvolprezen @tobiass_d Dit is mijn vriend Tim Hofman. Hij staat deze maand in de @menshealthnl met deze foto. Ik plaats hem vandaag om twee redenen. Allereerst omdat ik trots ben op Tim. Hij werkte keihard voor deze shoot, en heeft echt plezier gekregen in het trainen de afgelopen jaren. Maar daarnaast plaats ik deze foto nu omdat hij mooi aansluit bij een verhaal dat ik gisteravond hield in @rtlboulevard Dat een sixpack een gevolg kan zijn van wat je doet, maar dat het geen doel an sich moet zijn. Boeken die beloven dat je binnen een paar weken met een strakke buik en ferme billen in bikini op het strand staat, of met een imposante borstkas en gebeitelde sixpack, mag je het rommelhok in gooien waar ook alle dieetboeken liggen waar je ooit bent ingetrapt, en alle fitness apparaten die je bij tellsell kocht. 
Geduld is mooi. Er zit waarde in hard werken voor de dingen die je wilt. Intensief bewegen moet deel worden van je leven, net als tandenpoetsen, goed eten en slapen. En geen twaalf weken durende shortcut zijn naar het heersende schoonheidsideaal. 
Beweeg met plezier, zorg dat het gaat om vitaliteit, ontwikkeling, grenzen verleggen, doelen stellen... dan zal je zien dat je lichaam verandert, en die buik en billen vanzelf harder, ronder, sterker worden. 
En het mooie aan Tim's verhaal is dat hij ook gewoon benadrukt geen 'fitboy' te zijn, en het soms moeilijk vindt een goed ritme te vinden. Maar het plezier is er. En het resultaat ook! 
foto: @annemariedekkerphotography
tags
No tags yet

info
shared on
views
3
posted using
direct link
embed