Dit is @jeremyreijnders Hij mag zichzelf op dit moment officieel de nummer 1 Crossfit atleet van Nederland noemen. Een topsporter in hart en nieren. En een enthousiaste ambassadeur voor ‘plantbased living’. Nog steeds krijgt hij wel eens de vraag hoe hij aan zijn proteïne komt als hij geen dierlijke producten eet. En of je dan wel topsport kan bedrijven. Op zijn profiel vind je daar allerlei antwoorden op. Verbaal én visueel. Een inspirerende atleet. 
Jeremy en de rest van het @vondelgym Crossfit team (team Punt Uit) hebben zich in de afgelopen vijf weken gekwalificeerd voor de Regionals. De Europese Kampioenschappen in Berlijn. Daar zijn we ontzettend trots op. Gefeliciteerd Jeremy én team Punt Uit! En dank aan onze partners: @fitaideurope @reeboknl @goprimalbenelux en @eleikosport
30 Mar 2018 08:37

Dit is Hij mag zichzelf op dit moment officieel de nummer 1 Crossfit atleet van Nederland noemen. Een topsporter in hart en nieren. En een enthousiaste ambassadeur voor ‘plantbased living’. Nog steeds krijgt hij wel eens de vraag hoe hij aan zijn proteïne komt als hij geen dierlijke producten eet. En of je dan wel topsport kan bedrijven. Op zijn profiel vind je daar allerlei antwoorden op. Verbaal én visueel. Een inspirerende atleet.
Jeremy en de rest van het Crossfit team (team Punt Uit) hebben zich in de afgelopen vijf weken gekwalificeerd voor de Regionals. De Europese Kampioenschappen in Berlijn. Daar zijn we ontzettend trots op. Gefeliciteerd Jeremy én team Punt Uit! En dank aan onze partners: en  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
🍦🍭🍰🍪 Dit is @jeremyreijnders Hij mag zichzelf op dit moment officieel de nummer 1 Crossfit atleet van Nederland noemen. Een topsporter in hart en nieren. En een enthousiaste ambassadeur voor ‘plantbased living’. Nog steeds krijgt hij wel eens de vraag hoe hij aan zijn proteïne komt als hij geen dierlijke producten eet. En of je dan wel topsport kan bedrijven. Op zijn profiel vind je daar allerlei antwoorden op. Verbaal én visueel. Een inspirerende atleet. 
Jeremy en de rest van het @vondelgym Crossfit team (team Punt Uit) hebben zich in de afgelopen vijf weken gekwalificeerd voor de Regionals. De Europese Kampioenschappen in Berlijn. Daar zijn we ontzettend trots op. Gefeliciteerd Jeremy én team Punt Uit! En dank aan onze partners: @fitaideurope @reeboknl @goprimalbenelux en @eleikosport op pad met Bob.
foto: @annavandenbogert
tags
No tags yet

info
shared on
views
0
posted using
direct link
embed